Sunt interesat sa achizitionez un modul de inchiere a geamurilor,in momentul activarii inchiderii centralizate. Imi poate spune cineva de unde se poate procura asa ceva,cat costa,unde se monteaza, si opiniile celor care au deja acest accesoriu la golanul lor. Multumesc anticipat.
Inchidere Automata A Geamurilor
Collapse
X
-
Eu am cautat ceva pe net,dar nu am prea multe info....Nu prea am cu cine lua legatura la ora asta.Aflu si eu mai multe de luni in colo.Am gasit pe net la www.Xenonshop.Ro, la alarme si accesorii, un modul care poate fi legat si la inchiderea centralizata,fara sa mai fie nevoie si de alarma. Dar mai multe date nu stiu. Sorry
nu mai da "qoute" la ultimul post, se subantelege ca la el raspunzi
Asa am mai gasit alarma cu tot cu modul la www.Tunning-logan.Ro, dar firma e din bucuresti, si montajul?....... Ar mai fi si www.Seleniu.Ro... Nu stiu daca modulele sunt compatibile cu orice masina care are geamuri electrice, inclusiv si pe logan.Luni aflu mai multe, chiar de la un inginer de la Dacia.
nu mai posta consecutiv, ai 10 minute activ butonul "edit" pt a-ti modifica propriul postLast edited by Seba; 15 June 2008, 00:41.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Eu caut,dar degeaba caut eu acum, ca nu prea se dau multe detalii in legatura cu modul pt ridicat geamuri. De asta am intrebar. Si-a mai pus cineva pe logan acest modul. De unde l-a procurat,unde l-a montat si cat costa achizitia +montajul???.........Cine poate rasp la intrebarile astea??Last edited by Seba; 15 June 2008, 00:43.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Daca nu ai alarma inca eu zic sa nu te hazardezi, eu am un Maat 7500 cu pager care are functia asta doar ca nu i-am luat modulul respectiv!Modulul e aproximativ 100 ron si manopera de ordinul zecilor de Ron!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Comment