Boly masina este a ta ? Daca da te rog sa'mi spui si mie ai decat finala carub sau tot traseul schimbat ?
Sugestie traseu evacuare 1.5 dCI
Collapse
X
-
masina nu e a mea..are montata doar finala
daca asculti bine se aude in fundal un zgomot usor de parca ar avea niste sirmulite pe evacuare.
o cunostiinta are traseu de 55 sau 60 si nu este o schimbare vizibila,doar zgomotul ala din fundal se aude mai tare.atit.Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
Da, din catalizator are traseu pe 50mm fara finala adica teava stanga-dreapta+tipsuri.
Eu am auzit o gramada de dizeluri cu diferite tipuri de traseu si cel mai bine suna cand ai catalizator.
Fara catalizator si fara finala se aude prea ascutit.
Daca aveti de gand sa renuntati la catalizator, montati finala sport nu teava ca sa pastrati cat de cat sunetul gros.
Comment
-
Originally posted by Deyutsuuu View PostFast Furios te felicit . E crima loganu` tau . Are doar traseu inox fara finala zici ? Sau cum ?
Da am traseu cu diametru de 50 mm catback(dupa catalizator) si fara finala,doar cu tipsuri si facut un "Y" pentru a scoate evacuarea stg.+ dr.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Pai nu e mai complicat sa scoti catalizatorul? Cu evacuarea trebuie sa "te prinzi" de turbina unde trebuie sa ii faci o prindere cam complicata din cate stiu eu, mai bine un traseu pe 50-60 mm si catalizatorul sa ramana la locul lui, "Friendly Environment"
Comment
Comment