Cel Mai Curat Motor!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da totusi zice careva cum curatam compartimentu motor pt toate tipurile 1.4,1.5,1.6,Hidrogen:P(lol)

Comment

Iata-l si pe al meu!

In afara de CB (pe care il acopar),spal des motorul(nu cu jet de apa!).Imi place sa fie curat!
      Attached Files

Comment

Motoru meu
        Attached Files

Comment

Vezi ca apare in poza si carpa cu care l-ai sters

Comment

Cam aiurea si cu motorul asta curat...Cu cine ma intalnesc ma pune sa deschid capota sa se convinga ca nu a votat degeaba

Comment

Da tare faza e asa curat incat e de necrezut si de aia lumea vrea sa vada live nu in poze

Comment

Merci...Iti dai seama ca nu poate fi mereu lacrima...

Comment

In Romania e greu sa ingrijesti o masina.Motivele sunt multe,eu si cand spal masina dupa o zi arata la fel de murdara.Aceeasi chestie e si la motor,se murdareste repede,la ce praf e in AraD..Totusi e oras de campie si se construieste, asfalteaza si renoveaza de zor!!

Comment

Fratilor, am vazut ca aveti motoare curate. Dar ziceti cum le curatati. Stati in fiecare zi cu carpa pe ele, le stergeti o data pe saptamana, cum faceti?

Eu nu l-am sters, nu l-am spalat, de 40300 km, e murdar, normal. Dar explicati-mi si mie, practic, cum sa fac sa am un motor curat! Multumesc.

Comment

Pai e simplu...Eu il sterg aproape de fiecare data dupa ce spal masina, de regula cu servetele umede...

Comment

Originally posted by zenit View Post
                        Fratilor, am vazut ca aveti motoare curate. Dar ziceti cum le curatati. Stati in fiecare zi cu carpa pe ele, le stergeti o data pe saptamana, cum faceti?

Eu nu l-am sters, nu l-am spalat, de 40300 km, e murdar, normal. Dar explicati-mi si mie, practic, cum sa fac sa am un motor curat! Multumesc.
                        stregel periodic .... De regula dupa ce speli masina ...... incearca ca dai jegul jos dupa el si curatal cu Pronto pamatuf pufos dala........ La mine e ala maro mereu .....)
                        Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Offtopic: alex tu chiar ai nr SEX?
                          Nu s-au retras astea?

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
                            Offtopic: alex tu chiar ai nr SEX?
                            Nu s-au retras astea?
                            chiar il am ...... Nu s-au retras..... Deoarece si in massmedia se foloseste cuvantul SEX fiindca nu este un cuvant vulgar....... D oricum LOGANU E DE VANZARE

Comment

Un tip din mioveni avea ag-69-sex si a trebuit sa-l predea la "militie"...Acum are ag-69-lov

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
                                Un tip din mioveni avea ag-69-sex si a trebuit sa-l predea la "militie"...Acum are ag-69-lov
                                )) deci cum in halu asta))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google