Da totusi zice careva cum curatam compartimentu motor pt toate tipurile 1.4,1.5,1.6,Hidrogen:P(lol)
Cel Mai Curat Motor!!
Collapse
X
-
-
In Romania e greu sa ingrijesti o masina.Motivele sunt multe,eu si cand spal masina dupa o zi arata la fel de murdara.Aceeasi chestie e si la motor,se murdareste repede,la ce praf e in AraD..Totusi e oras de campie si se construieste, asfalteaza si renoveaza de zor!!
Comment
-
Fratilor, am vazut ca aveti motoare curate. Dar ziceti cum le curatati. Stati in fiecare zi cu carpa pe ele, le stergeti o data pe saptamana, cum faceti?
Eu nu l-am sters, nu l-am spalat, de 40300 km, e murdar, normal. Dar explicati-mi si mie, practic, cum sa fac sa am un motor curat! Multumesc.
Comment
-
Originally posted by zenit View PostFratilor, am vazut ca aveti motoare curate. Dar ziceti cum le curatati. Stati in fiecare zi cu carpa pe ele, le stergeti o data pe saptamana, cum faceti?
Eu nu l-am sters, nu l-am spalat, de 40300 km, e murdar, normal. Dar explicati-mi si mie, practic, cum sa fac sa am un motor curat! Multumesc.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by TWeetY View PostOfftopic: alex tu chiar ai nr SEX?
Nu s-au retras astea?Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by TWeetY View PostUn tip din mioveni avea ag-69-sex si a trebuit sa-l predea la "militie"...Acum are ag-69-lovInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment