Cel Mai Curat Motor!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O sa, pun dar zilele care urmeaza ca acum e bezna si nu se vede bine.
    sigpic

Comment

Am spalat motorul cu jet de apa si nu are absolut nimic.Binenteles ca am acoperit cb cu o folie.

Comment

mersi de sfaturi baieti, o seara buna in continuare
        sigpic

Comment

Pai, de aceea nu are nimic. Ca ai acoperit caclculatorul cu folie. Dar daca nu l-ai fi acoperit?
          sigpic

Comment

Deci ...In concluzie daca s-ar acoperi calc si sigurantele se poate spala sa inteleg ....Nu??
            sigpic

Comment

Da, se poate spala dar asta nu inseamna ca speli motorul de fiecare data cand speli si masina!Maxim o data pe an e suficient...Asta daca nu te duci la Targuri si Expozitii cu ea!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cu jet-ul, cu spuma activa ,iar cu jet-ul si nu are nimic ,fac asta cam o data pe luna ,acum depinde pe ce drumuri ajung cu ea dar fara nici un fel de problema, iar la revizia de 10000km,mecanici m-au intrebat daca tin motorul in sufragerie sau ce-i fac ? Trag de el ,il spal si deocamdata tacane, acum fiecare ,cum o intreti asa te va servi..........
                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Abia acum am observat cat este de prafuit motorul. Ma mai uit la nivelul de antigel, de lichid de frana, la cel de la servodirectie, dar nu am constatat ca este asa de murdar. Dar totusi am pus poze cu el
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

Nu ne spui si numarul de km?

Comment

• Nu e super murdar.... Doar are 10600 in 1 an si 8 luni e mai mult prafuit si pe ici colo niste stropi de noroi ce au sarit pe dedesupt dar l-as spala ca asa imi place sa fie curat.La vechea dacie il spalam si eu lunar dar aici am evitat caci asa au spus cei de la dealar.Oricum mersi de sfaturi.Si promit daca il spal sa revin cu niste poze!!!apropoBogdan daca ala e motor murdar inseamna ca eu trebuie sa merg de urgenta la spalatorie cu el
                      Last edited by dragos79; 10 October 2008, 20:14.
                      sigpic

Comment

• Trebuie sa pui poze ca sa fi cat mai convingator...

Comment

• Mai oameni buni....Da voi mergeti cu masinile alea...Sau le tineti in garaj :d. Eu chiar nu-mi pot da seama cu poti mentine un motor asa de curat.

Comment

• Mai omule eu merg ca d'aia am luat-o...Si ca sa il mentin am spus mai sus...Sterg la 2 saptamani pe acolo...Iarna nu se intampla asta ca as fi nebun....Ia incearca si o sa vezi ca merge.
                            Bafta!

Comment

• Masina in momentul de fata are cam 5800 km. Acum plec la bucuresti. Mai fac vreo 600 km. Iar masina mai are 4 luni. Deci, s-a plimbat ceva masina.
                              sigpic

Comment

• Hai si eu aici
                                Il sterg cu o carpa uda apoi cu una uscata,masina e din 2005.
                                Pot sa ma bag si eu??
                                Attached Files
                                Last edited by vdmihai; 12 October 2008, 17:24.
                                sigpic
                                !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google