Montare Oglinda Electrocrom Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Oglinda Electrocrom Logan

dupa ce am vazut-o montata si pe un duster m-am gandit sa-mi montez si eu o oglinda elecrocrom. Oglinda este de renault megan/laguna2 Pasii sunt urmatorii:

1. declipsat oglinda originala -impingeti in sus

2. indepartat pastila de pe parbriiz-operatie facuta la un centru de montat parbrize deoarece nu am riscat sa sparg parbrizul

3. lipit pastila de la noua oglinda deasupra locului unde era vechea pastila cu aprox 3mm (poza 1) -operatie facuta la acelasi centru deoarece au un adeziv industrial mult mai bun fata de ce se gaseste in comert (un prieten a incercat sa-si lipeasca pastila,smulsa din greseala ,cu un adeziv cumparat din comert si a doua zi a gasit-o dezlipita...) si lasat la intarit,eu am lasat-o de pe o zi pe alta

4.lipit autocolant negru(eu am folosit mat) cu forma carcasei dar cu 5 mm mai mare (poza 2) pentru a nu se vedea in interioruyl carcasei cand te uiti din exteriorul masinii

5. facut legaturile oglinzii: "+"(eu am luat un plus dupa contact) la firul alb al oglinzii si "-" la firul negru al oglinzii,eu am avut si cealalta parte a mufei,a fost mai usor, vezi poza 3

6. montat carcasa oglinzii vezi poza 4,5,6,7
    Attached Files
    live to ride

Ce face oglinda asta, ca nu stiu nimic depre ea..arata bine, dar in rest?

Comment

in momemntul cand vine un dobitoc cu faza lunga din spate ea se intuneca astfel nu te mai orbeste
      live to ride

Comment

Foarte tare. De unde ai achizitionat-o? Pret? Mai poti face rost?

Comment

o gasesti pe la dezmembrai,la vreo 100-120 ron,de facut rost daca se iveste ocazia cu cea mai mare placere
          live to ride

Comment

Te rog, daca se iveste ocazia, sa ma ai in vedere Daca gasesc eu pana atunci, te anunt ca am rezolvat problema.

Comment

Oglinzile de Logan se pot comuta pe pozitia de vedere pe timp de noapte,tocmai ca sa nu te orbiasca cei aflati in spate.
              Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

Si ca sa nu mai vezi mai nimic in ele... toate masinile au functia asta - muti oglinda sa nu te orbeasca boul din spate cu faza lunga.... Electrocrom e mai de fite si cred ca e si mult mai practica.

Comment

sau cand vine alt artist cu faza scurta dar care si-a montat bec xenon in far normal,fara lupa, atunci oglinda se regleaza singura la intensitatea necesara astfel incat sa nu te deranjeze dar sa vezi si ce se intampla in spatele tau. Eu vad la oglinda mai mult utilitatea decat design-ul,dar nu trebuie omis si acesta
                  live to ride

Comment

oglinda veche o mai ai ?

Comment

Originally posted by By Kyo View Post
                      oglinda veche o mai ai ?
                      Am eu oglinda veche daca te intereseaza. Se poate folosi prinderea de la oglinda originala Logan pentru a fixa oglinda noua de Renault. Nuca aceea mobila se desface si se potriveste exact in oglinda de Renault. Astfel se pastreaza suportul original pe parbriz... Daca e cineva interesat de metoda, revin cu poze.
                      @shtrumphy83 Am rezolvat cu oglinda, am gasit si eu la dezmembrari.

Comment

daca poti sa postezi si tu niste poze te rog

Comment

Cu toata placerea, dar numai maine..nu mai cobor acuma

Comment

se conecteaza doar firul alb si negru ? vad ca sunt mai multe fire acolo

Comment

Da. Cel putin eu am numai 2 fire pe oglinda, alb si negru.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google