Suspensie Inaltata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pe bune cauta o tigaie de aro 10 ,o prastie de suzuki sau si mai prastie un papuc 4x4 cu 4 locatari..eu am un papuc 4x4 si la pescuit si gratare eu eram cel cu logistica.mergeam cu tot tacamul pentru 4-5 familii.
    Last edited by margelatu; 24 January 2013, 09:59.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

O sa trec pe sub loganul tau in picioare presupun

Comment

Te-ai trezit si tu acum?.....
        Si ce e rau in problema asta cu ridicatu , ma rog? Da eu am ridicat-o de cur..cu bucselel pe care le-am luat de la Matheoo.Am mai scurtat din ele, ca era prea sus....si sunt ok...de 1 an de zile. Cat despre stabilitate...va rog.....sf-uri vorbiti.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Salut. Si masina mea a fost folosita foarte mult la pescuit (de fapt marea majoritate a drumurilor au fost la pescuit) si nu am avut probleme legata de garda, ba chiar am mers si pe drum de camp arat (santuri nu gluma), drum de 4 km.
          Ai intampinat dificultati?
          Eu am fost la Dunare cu ea, si nu am avut probleme.
          sigpic

Comment

Se poate face mai inalta cu aprox 2 cm folosind arcuri si amortizoare de MCV/VAN . Problema apare la arcurile spate, care nu se potrivesc de la una la alta la prinderea de pe punte. Ridicare cu 7cm este imposibila datorita problemelor mentionate de Matheo.

@cristi3775, se pune problema stabilitatii si nu e SF. Ca tu ti-ai facut o modificare de care vrei sa fii mandru, e alta treaba.
            Cand faci asa ceva trebuie sa ai in gand faptul ca circuli pe aceeasi sosea ca si mine, sa fii responsabil si sa fii sigur pe ceea ce faci.
            Faptul ca tu nu simti vreo diferenta la stabilitate cu curul masinii ridicat nu inseamna ca aceasta diferenta nu exista. Pana nu argumentezi cu date concrete... nu faci nimic
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Nu stiu ce stabilitate ar avea un Logan inaltat cu 10 cm. care circula cu 120 km/h si trece pe langa un tir ce vine din contrasens. Sigur isi face vantul de cap cu el, fatality...
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Si uitati mereu de acea punte spate...oricat ridicati caroseria. Aia se rezolva numai cu roti substantial mai mari (in diametru) si vor sari in ochiul orcui va avea competenta sa va intrebe de talonul masinii!!!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google