Colantare Auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Colantare Auto

Vreau sa-mi colantez anumite portiuni din masina.Ma gandeam la plafon,capota si portbagaj.Am mai multe semne de intrebare despre aceasta operatiune.
    1.Aceste 3 portiuni afecteaza procentul 30 % legal din totalul masinii?
    2. Cat sa reziste acel colant pe masina? Mentionez ca zapada nu sta pe ea ca am garaj.
    3.Daca se deterioreaza si trebuie sa-l dau jos se ia si vopseaua cu el?
    4.Afecteaza garantia la vopsea daca apare rugina pe sub el?

1.Eu am(pe plafon) si n-am avut probleme cu vopseaua.
    2.Daca il dai jos,nu se ia vopseaua.
    3.Portbagaj,plafon si capota....cam depaseste 30%.
    4.Perioada de viata a foliei depinde de calitate.Dai un ban da' stai in fata.
    Last edited by KELBURTOS; 30 December 2012, 22:00.

Comment

Rugina sub el nu paote aparea, decat daca are fisuri si intra apa sub el.
      Vopseaua nu o sa se ia daca este originala. Sau daca este bine vopsita.
      Colantul rezista in fucntie ede calitatea lui.
      Da, depaseste 30%, dar poti sa treci in talon inca o culoare de exemplu alb cu negru...
      MY CLA

Comment

Cu mentiunea ca daca vopseaua este originala nu are nici o sansa sa ramana pe coland atunci cand vrei sa-l dai jos, daca vopseaua nu este originala atunici ai mari sanse sa ramana pe colant.
        sigpic

Comment

Depaseste 30%..eu am exact asa si pana la urma a trebuit sa trec in carte si talon 2 culori. ( te costa la RAR cam 90 lei + costul talonului/ cu ocazia asta iti faci din ala nou in caz ca nu ai ) Autocolantul daca este de calitate, nu ie ia/rupe/dezlipeste, mai ales daca tii masina in garaj mai ferita de frig, si te tine destul de mult. ( eu il am de 2 ani si nu am probleme inca ) Rugina - nici o sansa daca e pus bine autocolantul. Cand vrei sa-l dai jos, se da destul de usor, nu se ia vopseaua daca e bine vopsita masina

Comment

Cand trebuie sa ma duc la RAR? Inainte de colantare sau dupa?

Comment

Dupa colantare. Iti faci programare, ( in aceeasi zi eu am rezolvat toata treaba, programare, vizita RAR, politie pt talon), mergi la RAR, se uita la masina, la serie, te cheama peste 1 ora sau mai putin si-ti da cartea modificata..si mai mergi la politie..si gata

Comment

Colantare Fata Usa

Salut as dori sa stiu si eu daca se pot colanta fetele usilor la Logan? Pun aceasta intrebare pentru ca m-ar tenta sa colez fetele de usa si nu stiu daca face priza colantul cu materialul.

Comment

Ca sa faci o colantare buna trebuie sa ai o suprafata neteda si cam perfecta ceea ce plasticul de la usii nu prea este, parerea mea.

Te rog sa-ti rezumi postarile la subiectul topicului.
                  Last edited by IancuMIC; 23 February 2014, 00:00.

Comment

colantare auto

Salut mi a venit o idee sa mi colantez barile la Logan credeti ca adera colantul pe partea neagra a barilor atat fata cat si spate?nu vreau sa le vopsesc pt ca daca ma plictisesc il dau jos si raman la culoarea veche oare se merita?si daca da ce colant ar fi cel mai bun?

Comment

am vrut sa colantez carcasele de oglinzi si baietii mi-au spus ca ei pun autocolantul fara discutie dar e greu sa ramana acolo pentru ca nu e suprafata potrivita. sa le dau cu ceva vopsea sau lac inainte.
                      deci, pe bara la fel.

Comment

Am si eu o intrebare in legatura cu o colantare plafon ph2. Pretul este destul de accesibil, dar doar pentru plafon necesita omologare?

Comment

Nu necesita omologare.
                          MY CLA

Comment

mersi .

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google