al meu e de origine, deci...?mai trebuie ajustari?
Parere Difuzor Bara Spate !
Collapse
X
-
cateva poze de la mine cu difuzorul in anumite ipostaze..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
EU va sugerez sa va luati inima in dinti si sa il pune-ti pe masina . Sa vedeti singuri cum arata si cum se prinde(adjusteaza ) . Ma refer la cei care au pus intrebarile astea legate de montaj sau cum vine .Ma refer la useri : gabonz si MihaiB . De unde pisici sa stie cineva de aici , daca ceea ce ai tu in mana se potriveste cu bara de pe masina ta . Numai singur iti poti da seama .
REGULA PENTRU TOTI : TOT TIMPUL CAND ADUCI IMBUNATATIRI ( MECANICE SAU ESTETICE ) O SA APARA MICI SAU MARI IMPEDIMENTE .
Aceste impedimente se rezolva , dar tin de capacitatile fiecaruia de a le rezolva .
Poate eu prefer sa prind acel difuzor cu surub cap torbant (negru) si piulita la capat . Decat sa vad prinderea cu negrese ( holsurub) . Asta depinde de fiecare .Last edited by TM80MAT; 22 July 2013, 14:12.sigpic
Comment
-
Poate eu prefer sa prind acel difuzor cu surub cap torbant (negru) si pe interiorul barii , saiba si piulita . Decat sa vad prinderea cu negrese ( holsurub), prefer aceasta varianta . Asta depinde de fiecare .Attached Filessigpic
Comment
-
si mai are cosmin_uau difuzorul asta ca vreau si eu ..si un pret la el sau cine mai are de vanzare ?Last edited by Logan Forever; 3 February 2014, 17:40.
Comment
Comment