If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut ! Am de gand sa imi achizitionez un difuzor pentru bara spate . Dar nu cel de origine ! Intrebarea mea este urmatoarea .. Care este acea problema la montaj ? pentru ca am citit prin diferite topicuri ca nu pica bn ala din fibra etc .. Eu nu vad ce nu ar pica bn pt ca se "muleaza" pe bara cu forma sa" ( ".
Astept parerea in special de la cineva care are acel difuzor ieftin .
Eu am acel difuzor ieftin, din fibra. Si "pica" foarte bine, arata foarte bine si se prinde foarte usor, cu "negrese". Toata "smecheria" este sa-l fixezi pe mijloc, si decupajul de la toba de esapament sa fie bine suprapus cu decupajul din difuzor...Iti mai trebuie un spray de vopsea negru sa dai pe el ( sau alta culoare ) si treaba e gata Daca vrei, iti trimit cateva poze sa vezi cum arata.
si eu am avut din fibra si era super ok. trebuie doar sa ti cont sa il fixezi bine in dreptul gaurii de la toba de esapament cum zicea mai sus. in rest nu ai probleme cu el.
ph2 are o ''curbura ''pe lateralele acelui spatiu de la placuta nr de imatriculare ;;;acolo se fac cateva ajustari in rest daca e o ''copie'' buna cel de fibra, nu ai probleme .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment