Parere Difuzor Bara Spate !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parere Difuzor Bara Spate !

Salut ! Am de gand sa imi achizitionez un difuzor pentru bara spate . Dar nu cel de origine ! Intrebarea mea este urmatoarea .. Care este acea problema la montaj ? pentru ca am citit prin diferite topicuri ca nu pica bn ala din fibra etc .. Eu nu vad ce nu ar pica bn pt ca se "muleaza" pe bara cu forma sa" ( ".

Astept parerea in special de la cineva care are acel difuzor ieftin .

Eu am acel difuzor ieftin, din fibra. Si "pica" foarte bine, arata foarte bine si se prinde foarte usor, cu "negrese". Toata "smecheria" este sa-l fixezi pe mijloc, si decupajul de la toba de esapament sa fie bine suprapus cu decupajul din difuzor...Iti mai trebuie un spray de vopsea negru sa dai pe el ( sau alta culoare ) si treaba e gata Daca vrei, iti trimit cateva poze sa vezi cum arata.

Comment

Sa inteleg ca vine ceas ) . Deci nu este nici o problema la montaj sau la aspect ?

Comment

La ce ajuta mai exact acest difuzor ?

Comment

iti da 5 cai putere in plus e de aspect...

si eu am avut din fibra si era super ok. trebuie doar sa ti cont sa il fixezi bine in dreptul gaurii de la toba de esapament cum zicea mai sus. in rest nu ai probleme cu el.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Si eu am tot din fibra si a picat chiar foarte bine pe bara. Cum spuneau si colegii mai sus trebuie fixat bine la decupajul de la toba, in rest e ok.

Comment

Aha mersi de raspunsuri . Ce pret are jucarioara ?

Comment

De la 70 de lei unul din fibra...Cele originale sunt mai scumpe.
                MY CLA

Comment

Ok ms mult

Comment

fibra lam intarit si al am de ceva timp.

Comment

pun eu mai pe seara cateva poze daca vrea cineva..
                      Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                      Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                      sigpic

Comment

Baieti pe ph2 ce ziceti vine bine difuzorul?Vreau sa imi pun dar....am vazut ca este cam intrat sub masina...

Comment

pica bine cu ceva ajustari

Comment

am si eu unul de monta si sunt curios ce inseamna ajustari?

Comment

ph2 are o ''curbura ''pe lateralele acelui spatiu de la placuta nr de imatriculare ;;;acolo se fac cateva ajustari in rest daca e o ''copie'' buna cel de fibra, nu ai probleme .

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google