Posibil..Dar iau bani calumea pe lucrare... de ce nu incerci ceva cu piele? Cum a facut un user din Suceava pe alb.Doar ca la tine pe albastru sau negru.
Folie Carbon Pe Bord
Collapse
X
-
-
Originally posted by ioneldoru View Postam vb cu o firma de colantari si m-au asigurat ca nu se dezlipeste sau face bule deloc,Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
De ce nu incerci cu puf? E mai simplu de pus, e mai trainic in timp, nu te rupe la ochi cand e soare si se ingrijeste mai usor. flocking
Comment
-
Uita-te pe thread la dsign. El avea consola facuta asa la un moment dat. Acum nu stiu daca o mai are..Toate lucrurile bune dureaza putin!
http://www.loganclub.ro/forum/b_64_e...40#post1481440
Comment
-
Uite si o poza din care ai putea trage singur concluzii. Puf vs folie carbon in lumina soarelui ...Attached Files
Comment
-
N-as pune folie in veci! Iti rupe ochii cand e soare afara. D-asta am cautat poza respectiva, sa faci diferenta singur. In fine, daca tu esti mai kamikaze de felul tau, pune folie si D-zeu cu mila, popa cu cadelnita
Comment
-
Teo21Din ,am luat si asta in calcul. Atat costul cat si intretinerea.
cea ce doresc eu e sa schimb cumva bordul.
am mers la o cunostinta care se ocupa cu colantari si am luat o folie de carbon si am pus-o de forma pe bord.
pot zice ca la soare esti dus ... daca mai reusesti sa vezi ceva esti bine.zambeste ...
Comment
-
Originally posted by ioneldoru View PostIancuMIC ,de ce zici ca imi va fii greata? Daca detii mai multe informatii te rog zimi.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Se poate face si bordul in acea folie de carbon , dar in timp nu va rezista sub nici o forma . Exact cum ti-au zis si colegii de sus , e o pierdere de timp . Deoarece suprafata bordului de logan e plina de granulatii . In momentul cand aplici folia , ea se va lipi numai pe bulele de pe bord . Dar intre acele bule de plastic , ramane aer . Orice folie , material cauciucat , policarbonat , etc ,la temperaturi scazute , devin casante .La temperaturi ridicate , devin foarte maleabile . Dar trecerea de la rece la cald a unei folii , fie ea 3M sau oracal ( cele mai bune ) o sa aibe un efect devastator asupra compozitiei lor . Folia are o compozitie foarte mare de silicon , implicit plastic . De aceea in momentul cand o incalzesti devine maleabila .Daca ai vazut taxiuri care au masina infoliata , fie ea cea mai buna folie , de la an la an se vad diferente majore de nuante . Alternativele tale ar fi : ori pielea , ori plus . Dar nu merita sa aplici piele pe un bord , daca nu il netezesti ( indepartezi toate granulatiile ) . Cea mai buna optiune ar fi plush-atul , mult mai usor de intretinut si are un efect senzational .sigpic
Comment
Comment