Folie Carbon Pe Bord

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Posibil..Dar iau bani calumea pe lucrare... de ce nu incerci ceva cu piele? Cum a facut un user din Suceava pe alb.Doar ca la tine pe albastru sau negru.
    Toate lucrurile bune dureaza putin!
    http://www.loganclub.ro/forum/b_64_e...40#post1481440

Comment

Originally posted by ioneldoru View Post
      am vb cu o firma de colantari si m-au asigurat ca nu se dezlipeste sau face bule deloc,
      iti dau ei garantie scrisa pe macar 5 ani ca asa e ? Vrajeli, nu tine pe suprafata aia "zdronturoasa" si punct
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

De ce nu incerci cu puf? E mai simplu de pus, e mai trainic in timp, nu te rupe la ochi cand e soare si se ingrijeste mai usor. flocking
        sigpic
        Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

ady_p ,am analizat si propunerea ta si mi-a trezit mai mult interesul. parca arata mai bine bordul facut cu puf dinala (mai ales bordu ala pe albastfu e dementiak)
          Parca ii da mai multa eleganta.
          zambeste ...

Comment

Uita-te pe thread la dsign. El avea consola facuta asa la un moment dat. Acum nu stiu daca o mai are..
            Toate lucrurile bune dureaza putin!
            http://www.loganclub.ro/forum/b_64_e...40#post1481440

Comment

Uite si o poza din care ai putea trage singur concluzii. Puf vs folie carbon in lumina soarelui ...
              Attached Files
              sigpic

Comment

ady_p , la puf vad ca arata chiar bine.
                cu folie inca nu am vazut cum arat
                zambeste ...

Comment

N-as pune folie in veci! Iti rupe ochii cand e soare afara. D-asta am cautat poza respectiva, sa faci diferenta singur. In fine, daca tu esti mai kamikaze de felul tau, pune folie si D-zeu cu mila, popa cu cadelnita
                  sigpic

Comment

Flockingul (puf pe bord) te-ar ajunge foarte mult + ca e greu de curatat pe o suprafata asa mare...
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

Teo21Din ,am luat si asta in calcul. Atat costul cat si intretinerea.
                      cea ce doresc eu e sa schimb cumva bordul.
                      am mers la o cunostinta care se ocupa cu colantari si am luat o folie de carbon si am pus-o de forma pe bord.
                      pot zice ca la soare esti dus ... daca mai reusesti sa vezi ceva esti bine.
                      zambeste ...

Comment

Originally posted by ioneldoru View Post
                        IancuMIC ,de ce zici ca imi va fii greata? Daca detii mai multe informatii te rog zimi.
                        Pe bord se pune in general material care nu reflecta lumina; cu reflexiile acelei muşamale, numa' chef de condus relaxat nu o sa ai.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Decat folie de carbon, mai bine mergi pe textil
                          E cam scump, dar se spala usor si nu se "cojeste" in timp.

Comment

Razvy ,mi se pare cea mai buna si indicata solutie. Acum sa vad si ce costuri implica.
                            zambeste ...

Comment

in jur de 1000-1200 de lei tot interiorul. Bordul, stalpii si fetele de usi.

Comment

Se poate face si bordul in acea folie de carbon , dar in timp nu va rezista sub nici o forma . Exact cum ti-au zis si colegii de sus , e o pierdere de timp . Deoarece suprafata bordului de logan e plina de granulatii . In momentul cand aplici folia , ea se va lipi numai pe bulele de pe bord . Dar intre acele bule de plastic , ramane aer . Orice folie , material cauciucat , policarbonat , etc ,la temperaturi scazute , devin casante .La temperaturi ridicate , devin foarte maleabile . Dar trecerea de la rece la cald a unei folii , fie ea 3M sau oracal ( cele mai bune ) o sa aibe un efect devastator asupra compozitiei lor . Folia are o compozitie foarte mare de silicon , implicit plastic . De aceea in momentul cand o incalzesti devine maleabila .Daca ai vazut taxiuri care au masina infoliata , fie ea cea mai buna folie , de la an la an se vad diferente majore de nuante . Alternativele tale ar fi : ori pielea , ori plus . Dar nu merita sa aplici piele pe un bord , daca nu il netezesti ( indepartezi toate granulatiile ) . Cea mai buna optiune ar fi plush-atul , mult mai usor de intretinut si are un efect senzational .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google