Inchiriez Logan Tunat Pentru Filmare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inchiriez Logan Tunat Pentru Filmare

Salut,

Sunt reprezentantul unei case de productie cinematografice care va filma un spot publicitar in ziua de 18 sau 19 iunie in Bucuresti.

Am nevoie pentru acest spot de o Dacia Logan tunata care sa apara in spot.

Pentru inchiriere se ofera un onorariu pe care il comunic personal celor interesati.

Pentru detalii ma gasiti la numarul de telefon 0720.115.072 sau pe email alexandru.lelutiu@mme.ro.

Numai bine,

Alex.

Cel mai potrivit ar fi KYS-ul,luati legatura cu proprietarul si vedeti daca este disponibil si de acord.Mai jos aveti link cu topicul masinii si poze.
    sigpic
    https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
    http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Depinde la ce este reclama si la ce se vrea de la masina.Si Mateo,Dsign,Sandu si multi altii au masini demne de un spot publicitar.
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Tare ar fi ceva de genul: "Decat sa bagi milioane in Logan, mai bine ia un ... Mertzan!"
        Pam-pam
        Era mai ok sa se fi precizat si subiectul reclamei, stiau posesorii la ce sa se astepte.
        sigpic
        Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

au dreptate baietii , depinde si de spot , nu poti sa faci o reclama la un aparat de ras , si sa apara o masina gen KIS , dpmdv CUP'ul este perfect .

Ma rog , depinde si de spot , in unele pot aparea si masini sport si masini stance(sau cum se zice) , parerea mea .
          sigpic

Comment

si asta de aici imi place
            ex:
            Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
            Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)

Comment

Eu zic sa lasati baietii cu masini demne de spoturi sa-l contacteze pe om.
              Posturile voastre sunt total inutile, avand in vedere ca omul nu a mai intrat si sigur nici nu va mai intra pe forum.

Comment

Eu zic ca e caterinca!!!!
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

si eu zic tot caterinca...din moment ce nu m-a cautat nimeni

Comment

poate va trimite la produs

Comment

Salutare.

Postul se poate inchide, am gasit ceea ce ne trebuie. II multumesc in special lui Cosmin, Kys, care a avut rabdarea de a sta de vorba cu mine saptamana trecuta, cu toate ca nu vom filma cu un Logan.

Sorin_pss, ti-am raspuns la email-ul in care mi-ai trimis contul de facebook. Totusi, nu mi-ai lasat nici un numar de contact, sa luam legatura.

Va multumesc oricum pentru interesul aratat, poate ne vom reintalni in alte circumstante.

Numai bine,

Alex.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google