si cand va intra pe linia de productie?
Serigrafie Bord M-2013
Collapse
X
-
Cred ca pe saptamana viitoare aflu preturi si ce limitari avem vis-a-vis de culori si alte chestii! Pe mine ma tot bate gandul la cum trecem lumina prin alea negre?
Sa ma apuc si de folia de la Duster Unique by LZParts?Attached Files
Comment
-
Originally posted by vali2706 View PostCel mai mult imi place asta, daca poti sa o realizezi exact ca in poza, si cum ziceam turometrul alb de calitatea celei de prestige, eu cumpar una pe loc
http://www.loganclub.ro/forum/o_noua...ght=serigrafie Post #204Attached Files
Comment
-
Daca pretul este atractiv, ma pun si eu pe lista de asteptare pentru una din serigrafiile astea
Comment
-
Print test!
Au "plecat" la teste de printare 2 modele cu mici modificari. Marti urmeaza sa primesc primele planse fizice printate. Pana atunci pregatesc si restul de modele, inclusiv cel clasic (pentru tek_ids)! Sper sa iasa bine!Attached Files
Comment
-
-
Dupa ce m-am stresat sa-mi dau seama cum luminam scrisul negru pe timp de noapte, m-am uitat la prezentarea Duster-ului Admirable de la LZParts si ce sa vezi: nici vorba de cifre luminate. Toata partea alba devine portocaliul original de la Dacia ca in poza. Naspa (parerea mea). Asa ca astazi incerc sa modific tot ce inseamna culoare neagra sa fie luminata pe timp de noapte si o sa pun o mostra sa-mi spuneti ce parere aveti!Attached Files
Comment
-
parerea mea e ca se vede misto
Comment
Comment