Serigrafie Bord M-2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merge link-ul. Materialul este acelasi?

Sent using Forum Runner
    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Originally posted by radu_sandel View Post
      de cea cu galben nik inca?
      Salutare. Inca lucrez la ea. Tu vrei cu galben la turometru si cifrele iluminate si la km cu alb si litere iluminate? Albul ala o sa coste foarte mult. Cred ca mai bine le facem cu galben pe amandoua si cifrele iluminate. Cand o termin fac o simulare sa iti alegi!

Originally posted by Tek_ids View Post
      Merge link-ul. Materialul este acelasi?

Sent using Forum Runner
      Materialul e mult mai subtire. E cel printat la Bucuresti. Sa vad daca exista o folie antireflexie sa nu mai reflecte atat sin negru ala. Daca nu gasesc asa o las.
      Last edited by MishuOT; 13 March 2014, 11:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pt postul 295:
        1.Cat costa serigrafia de bord?
        2.Cat costa serigrafie de climatizare de ph2?
        3. Daca comand dupa cat timp le primesc?
        4. Am vazut in filmuletul de youtube ca sunt lucioase ca sticla. Deci asa sunt,nu sunt mate,nu? Mi se par misto asa lucioase.

Comment

• Oricum la folia mea sa stii ca nu se reflecta deloc soarele in ea. E bine ca materialul sa fie mai subtire.

Sent using Forum Runner
          Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

• Originally posted by Raoulemilian View Post
            Pt postul 295:
            1.Cat costa serigrafia de bord?
            2.Cat costa serigrafie de climatizare de ph2?
            3. Daca comand dupa cat timp le primesc?
            4. Am vazut in filmuletul de youtube ca sunt lucioase ca sticla. Deci asa sunt,nu sunt mate,nu? Mi se par misto asa lucioase.
            1. 75 lei (sau 65 daca iti tai singur gaurile)
            2. 50 lei (sau 40 daca iti tai singur gaurile)
            3. Depinde. O fac din placere, dar uneori timpul nu-mi ajunge.
            Aproximativ: dureaza 2 zile pana ajunge de la Bucuresti si apoi vreo 2-3 zile pana o termin si o trimit.
            4. Este lucioasa pt ca am laminat-o deoarece este printata pe fata si sa nu se ia printul ala. Nu mi se pare o idee prea buna pt ca s-ar putea sa reflecte soarele super tare. Trebuie sa vb cu cineva sa gasesc o cale de antireflexie.
            Daca pt tine e ok ma bucur.
            Cred ca a zis cineva ca vrea acea plansa din postul 295 + inca una aproape la fel, sau numai in capul meu a fost asta.
            Te gandesti si imi spui. Numai bine!

Originally posted by Tek_ids View Post
            Oricum la folia mea sa stii ca nu se reflecta deloc soarele in ea. E bine ca materialul sa fie mai subtire.

Sent using Forum Runner
            Era alt material Mihai si vopsit din fabrica, nu ce incercam sa facem acum la o imprimanta (cat mai simplu si rapid). Tu ai dat startul cu bordul tau
            Last edited by MishuOT; 14 March 2014, 00:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Vreau sa stiu daca poti face asa ceva. In prima poza imi plac liniutele respective pentru ca nu sunt doar o linie simpla. Nu ai putea ca acele liniute marcate cu "1" sa le inlocuiesti pe cele simple din a 2-a poza marcate cu "2" ? Si nu numai la turometru ci si la vitezometru. Eu asa as vrea nu prea imi plac liniile simple din a 2-a,liniile simple sa ramana numai cele intermediare de la 500,1500,2500 rpm, etc si respectiv 0,10,30,50 km/h...
              Attached Files

Comment

• Pentru Raoul:
                Attached Files

Comment

• Super, daca poti adauga si liniutele mai subtiri si mai mici de 750,1250.1750,2250 rpm etc respectiv 15,25,35,45 km/h etc. Si apoi pastreaz-o asa pt cand o sa fac comanda. Ms mult arata super deja..

Comment

• Uite asa liniutele respective sa fie scurte si subtiri, sa fie lungi cam cat am aratat in imagine. Cat piciorusul liniei in forma de Y.
                    Attached Files

Comment

• Ok. Hai ca fac asta seara si varianta 2 si o pun pe forum!

Comment

• ceva pt climatizare ph1 dar alba ca ceasurile de prestige ai? si fara bulinute la temperatura... sa fie cu cerc rosu albastru

Comment

• Originally posted by sorin1983 View Post
                          ceva pt climatizare ph1 dar alba ca ceasurile de prestige ai? si fara bulinute la temperatura... sa fie cu cerc rosu albastru
                          Pai si cifrele ce culoare le faci, ca nu le poti lasa albe nu? Sau ai alta combinatie pe care vrei sa o faci?

Comment

• Originally posted by Raoulemilian View Post
                            Uite asa liniutele respective sa fie scurte si subtiri, sa fie lungi cam cat am aratat in imagine. Cat piciorusul liniei in forma de Y.
                            Ceva facut rapid!
                            Attached Files

Comment

• Originally posted by MishuOT View Post
                              Pai si cifrele ce culoare le faci, ca nu le poti lasa albe nu? Sau ai alta combinatie pe care vrei sa o faci?
                              habar n-am as vrea sa pun ceasuri de prestige... nu prea am idee cum sunt luminate dar sa schimb si la consola de climatizare la fel... ma mai gandesc

Comment

• Originally posted by sorin1983 View Post

habar n-am as vrea sa pun ceasuri de prestige... nu prea am idee cum sunt luminate dar sa schimb si la consola de climatizare la fel... ma mai gandesc
                                Pai alea de prestige sunt albe si cifrele ceva semitransparent. Le poti pune folie in spate sa dai alta culoare la cifre, asta numai cu leduri albe. Iar la consola facem pe alb cu cifre si iconite transparente si punem acceasi culoare la folie ca cea de la ceasuri. Asa ca idee

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google