If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se poate face, dar sunt in cautare de un material bun de printat! Eu cand mi-am stricat folia de la climatizare am pus 2 folii de autocolant una peste alta printate in casa. Cam aiurea de pus dar le-am dovedit. Asa ca dupa ce gasesc un material bun fac si pentru vanzare! Cateva poze din timpul lucrului la climatizare:
Consola centrala Ph1 pe alb. Nu stiu cine vruia dar am facut-o si poate o mai si vrea
Luni, in 22 voi trece prin Bucuresti si sper sa gasesc materialul potrivit pentru ce facem noi si totodata sa vorbesc cu o firma pentru facut serigrafie, sa vedem cat costa cu modelul nostru!
Serigrafie cu modelul nostru admirable: 240 lei la ceasuriplasma.ro (foarte scump pentru mine, asa ca zic pas).
In schimb, am gasit material in Sibiu si am facut cutting dar numai alb si negru. Revin cu ceva poze diseara!
Last edited by MishuOT; 5 August 2013, 18:24.
Reason: Automerged Doublepost
Este frumos dar ceva nu-mi place totusi. Cred ca folia este prea transparenta.
Zici de iconitele de jos? Alea sunt intr-adevar transparente dar voi folosi o solutie super ingenioasa sa matuiesc acolo (smirghel ). Cat despre aia alba e de la telefon. E mult mai continua lumina in realitate.
Last edited by MishuOT; 6 August 2013, 13:50.
Reason: Automerged Doublepost
Felicitari Mishu pentru tot ce ai realiat pana acum si te asteptam sa le scoti la vanzare.
Serigrafia asta este cea mai frumoasa din seria Dacia, dupa parerea mea. Daca ai putea sa o faci, as fi primul care ar cumpara-o
Felicitari Mishu pentru tot ce ai realiat pana acum si te asteptam sa le scoti la vanzare.
Serigrafia asta este cea mai frumoasa din seria Dacia, dupa parerea mea. Daca ai putea sa o faci, as fi primul care ar cumpara-o
Multumesc. Am mai primit poza asta. Deocamdata lucrez la niste "serigrafii" consola pt ceva useri si apoi ma apuc si de stepway
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment