Originally posted by MishuOT
View Post
Serigrafie Bord M-2013
Collapse
X
-
Am primit inca un raspuns legat de serigrafie. Pretul este de 150 lei pentru tipar (cel putin pt cea de sandero stepway 2013). Nu stiu daca inseamna serigrafie ca cea pe care o avem pe masini, inca n-am sunat sa discut toate detaliile. Oare se preteaza sa ne bagam sau sa incerc tot din folii mele taiate? Singura chestie este: cum le fac eu nu putem aveam detalii f.mici, dupa cum se vede ca in loc de ABS am lasat doar A. Era prea mic detaliul si se rupe folia cand o tai. La o serigrafie sau print adevarat nu se intampla asta si atunci se pot face detalii mult mai mici.
Comment
-
Eu as fi dispus sa ofer aproximativ 100 lei pe o serigarfie de calitate. Daca cei de la imprimare serigrafica au spus ca este 150 lei tiparul, presupun ca odata ce tiparul este facut, celelalte copii vor fi mai ieftine. Deci, daca suntem mai multi care dorim un anumit model, putem sa impartim banii de tipar si am iesi mai ieftin. Este doar o opinie, corecteaza-ma daca gresesc.
In concluzie, sunt de parere ca ar iesi ceva de calitate mai buna daca am face pe folie PVC imprimata serigrafic.Last edited by Teo_730; 27 August 2013, 23:27.
Comment
-
Originally posted by Teo_730 View PostEu as fi dispus sa ofer aproximativ 100 lei pe o serigarfie de calitate. Daca cei de la imprimare serigrafica au spus ca este 150 lei tiparul, presupun ca odata ce tiparul este facut, celelalte copii vor fi mai ieftine. Deci, daca suntem mai multi care dorim un anumit model, putem sa impartim banii de tipar si am iesi mai ieftin. Este doar o opinie, corecteaza-ma daca gresesc.
In concluzie, sunt de parere ca ar iesi ceva de calitate mai buna daca am face pe folie PVC imprimata serigrafic.
Comment
-
-
-
Originally posted by Tek_ids View Postcu cea "clasica" vre-o veste ceva?!
Comment
Comment