a 3 a ;poza,poti sa imi faci si mie una dar fara sa scrie logan si admirable?
Serigrafie Bord M-2013
Collapse
X
-
Originally posted by pipan View Posta 3 a ;poza,poti sa imi faci si mie una dar fara sa scrie logan si admirable?
Comment
-
Originally posted by mbf17 View Postaia din mijloc o mai ai disponibila?
Comment
-
-
ce este incercuit cu rosu vreau sa fie rosiiAttached FilesAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Nu este serigrafie!!!
!!!ATENTIE!!!
Ceea ce fac eu nu este serigrafie! Prea scumpa pt mine in tiraj mic.
Este un plexiglass negru pe spate (sau alb, galben, rosu etc.) pe care il gravez la laser si ramane transparent numai ce am gravat, apoi pun folie colorata sa lumineze iconitele si cifrele si blablabla, dupa cum doreste fiecare! Cititi sau intrebati inainte sa dati cu banii aiurea!
La cea de Admirable e alta poveste! Ca sa lumineze ceva eu trebuie sa gravez!
Originally posted by pipan View Postce este incercuit cu rosu vreau sa fie rosii
La cea de Stepway, de exemplu, tot ce vezi acolo initial se graveaza si ai niste iconite si cifre si forme semi-transparente. Apoi daca eu vreau sa fac cifrele cu albastru, liniile cu verde si iconitele cu rosu, pun folie pe spate si gata culoarea.
Exemplu pe poza: Unde e rosu pot pune ce culoare vrei tu, restul ramane negru!!!
Daca va pot ajuta cu alte informatii, o fac cu cea mai mare placere!Attached Files
Comment
-
Plansa de bord pt Tek_ids:
Comment
-
Originally posted by leo_negrescu View Postdin ce in ce mai interesant
Si un design comandat pentru Duster:Attached Files
Comment
Comment