Xenon In Marsariere

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xenon In Marsariere

De ceva timp m-am gandit sa pun xenon in marsarier. Am vazut ca sunt colegi care au montat asa ceva.
    Are cineva o schema de montaj?
    MY CLA

Sincer recomand un glonte in teasta decat xenon in spate. Fac pariu ca voi sunteti aceeasi zmei cu xenoane in proiectoare, care nu stiu sa aprinda farurile decat noaptea, si atunci doar in unele cazuri.
    De ce naiba nu va puneti leduri? la pret va ajunge cam tot pe acolo si in plus nu trebuie sa macelariti instalatia electrica a masinii si ochii altora.

Scuze de aciditate, dar mor cand vad astfel de dorinte.

Comment

Deacord cu razvy in acest caz . In astfel de cazuri , at rebui sa va fie confiscate certificatele de inmatriculare pe minim 3 ani . Tu gandesti macar ce scoti pe gura ?

Mare e gradina Domnului .
      sigpic

Comment

@razvy chiar crezi ca te-ar orbi xenonul ala din marsariere, daca ai merge in spatele lui?

Comment

doar nu merge tot timpul in marsarier si te orbeste )
          sigpic

Comment

Nu trebuie sa ma judecati voi pe mine.
            Cum ar putea sa va orbeasca xenonul in marsarier? Poate ma ajutati si pe mine sa inteleg...
            Deci ma poate ajuta cineva cu o schema sau cu niste sfaturi ultile in legatura cu montajul?
            Last edited by PRESTIGE; 20 June 2013, 16:03.
            MY CLA

Comment

pai ce schema iti trebuie? legi minusul unde sunt legate si restul, iar plusul il iei din mufa, logic nu?
              PiciuX, daca ai leduri mai bunicele risti sa-l orbesti pe ala din spate cand cuplezi, e logic ca lumineaza mai puternic xenoanele, nu >

Comment

De ce trebuie dezbatuta problema asta ? Omu a cerut ajutor CUM SA MONTEZE nu DACA ORBESTE SAU NU ! Poate el merge in fiecare zi pana la magazin,o intoarce din prima acolo si cand ajunge acasa o intoarce in curte,si astfel nu orbeste pe nimeni. Sariti de parca v-ar fi pus xenonu-n pupila.
                My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Razvy, eu zic sa nu te mai agiti atat ca nu are rost. ''Orbitul'' este ultima chestie la care te poti gandi cand vine vorba despre marsarier.
                  Daca era atat de simplu nu deschideam topic. Am vazut ceva asemanator la SanduGolanu, mc_alienu, Dragman etc.
                  P.S : Nu se va folosi pe stopurile originale ci pe unele care stau destul de prost la capitolul asta.
                  Last edited by PRESTIGE; 20 June 2013, 16:38.
                  MY CLA

Comment

xenon,led ori altceva o lumina mai puternica la mersul cu spatele e bine venita, eu am mcv si mai am si folie asadar e nevoie.nu cred ca sta nimeni in spate ca altfel nu dau cu spatele. Daca tii neaparat sa pui xenon poate ar trebui sa tragi alimentare din fata de la far ca sa sustina consumul si sa il aprinzi cu ajutorul unui releu cind dai cu spatele
                    sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Corect. Si eu am geamuri fumurii.
                      Trebuie sa folosesc releu si sa iau curent de la alta sursa sau se poate direct de la mufa stopului?
                      MY CLA

Comment

eu as lua curent permanent din alta pate si pt releu as folosi din mufa stopului
                        sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

ii pui si lupa ??

Comment

Erau kituri xenon 'de-a gata" cu adaptor BA15S ... Legat de orbit e cu dus intors , decat sa pui xenon mergi pe LED CREE BA15S P21W de 30W , este undeva la 100-130ron becu (sau ceva de genu , vb cu adi2000) si o sa fii multumit. Eu am folia 7% pe spate si am bec cree 16w si se vede ok + senzori de parcare...

Comment

si eu tot ''led cree'' iti recomand (de 50 w)-- in primul rand ai un consum mai mic decat orice ''inventie ''pe care o vei face ca sigur la asta te-ai gandit si nici nu macelaresti lampa cu vreun h1

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google