si eu as fii interesat sa imi imbrac fetele de usi
Vopsire Interior Portiere
Collapse
X
-
-
am vopsit si eu manerele din int acum juma' de an, si dupa o sapt au inceput sa se cojeasca ! ...acum ce trebuie sa fac ca sa le refac si sa nu se mai cojeasc ?
PS . am folosit tot ce trebuie : primer ( la pensula ) este bun ? , vopsea de jante si lac
Comment
-
am vopsit si eu manerele din int acum juma' de an, si dupa o sapt au inceput sa se cojeasca ! ...acum ce trebuie sa fac ca sa le refac si sa nu se mai cojeasc ?
PS . am folosit tot ce trebuie : primer ( la pensula ) este bun ? , vopsea de jante si lac
Comment
-
am si eu o intrebare
cum pot vopsi alb mat elementele din pozele de mai jos fara ca ele sa se lustruiasca in timp de la maini ?
vopsea speciala exista ? sau merg colantate ??
cu alte cuvinte vreau ca tot ce este argintiu inauntru sa il fac alb mat si sa reziste in timp
p.s. am luat poza de la userul alexutzu. sper sa nu se supereAttached Files
Comment
-
Daca le vopsesti,nu o sa poti reveni la culoarea originala daca nu iti mai place dupa un timp.Cel mai bine le colantezi in ce culoare vrei,nu se vede la fel de bine,dar e o modificare reversibila si oricum alb cred ca o sa se murdareasca destul de repede.Colantat ar fi cel mai bine,acum faci cum vrei ca doar este masina ta.
Comment
-
Portiere interior
Buna la toata lumea, am citit toate posturile in legatura cu vopsirea portierelor, nimeni nu a venit cu o solutie pentru toata lumea, si cu un exemplu cap coada cum se face ma refer la un clip video, toti zic ca se face asa sau asa, poate pentru ei se pare simplu, dar alti care nu au facut vreoadata asa ceva le va fi foarte greu, este cineva care a filmat intreg procesul sau sa apelam la firme specializate?
Merita efortul depus sau nu?
Eu unu as prefera sa le imbrac in material mi se pare mai sigur, vopseaua se zgarie repede. Exista cineva in Timisoara care se ocupa de asa ceva sau care a reusit sa imbrace portierele?
Comment
-
Originally posted by dani17cristi View Postexista un primer pt plastic se gaseste la tub de spray e vreo 20 de lei, de da cu ala si dupa se vopseste normal si tine mult
Comment
Comment