Vopsire Interior Portiere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu sunt de parere ca daca vrei sa iasa OK si sa nu se decojeasca fata de usa sau sa existe diferente de culoare, trebuie apelat la un vopsitor bun care sa trateze calumea fata de usa inainte de vopsire si eventual sa dea vreo 2 straturi de vopsea si eventual un lac mat cu rol de protectie

Comment

ma baieti....spuneti cum ati procedat...sa afle lumea ce si cum. nu spuneti doar intra la my ride sa caute pe acolo.
      eu de ex am vopsit tot in negru in afara de fetele de usi.
      mia iesit bine , am dat cu 2 maine de primer inainte si 2 maine de vopsea spray. acuma astept caldura sa scos si fetele.
      si sunt umpic interesat.
      am inteles ca trebuie slefuite cu smirghel fin de 400 , sa se matuiasca umpic suprafata.

Comment

e o idee buna..mai postati si aici nu numai la my ride vine primavara si vreau sa imi shimb nuanta la portiere...
        "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Cu smirghel dai degeaba pe usi, ca are textura in relief. Cred ca primerul de plastic ajunge. Apoi cateva straturi de vopsea (2-3) si apoi in cuptorul de vopsitorie, pentru tratare termica. Cred ca e cea mai buna varianta. Adica nu vad de ce ar fi alt procedeu fata de vopsirea de ex a unui spoiler.
          GL-22-TOF

Comment

nu toata lumea are posibilitatea cuptoarelelor.
            plus ca pe unele suprafete de pe portiere sunt mai uzabile , gen unde ti cotul acolo la inchiderea portierei sau sus la cheder , ba chiar si jos..cand lovesti cu piciorul cand cobori din masina.

Comment

asa e andreea 13 trebuie sa matuiesti prima oara sufrata pe care vrei sa dai cu vopsea sau cu spray...asta daca vrei sa iasa bine
              Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

Parerea mea: daca tot vrei sa fac ceva cu portierele schimbale asa nu exista riscu sa se "cojeasca" vopseaua in locurile uzate si sa arate ca un dalmatian ........ cauti sa cumperi fete de usi de la logan PH2 +alea arata mult mai frumos decat cele de PH1 ;)

Comment

asa e ...dar nu stiu cine ar da vreo 20 milioane pe fetele de usi de ph2!!!
                  sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

In primul rand - mie personal nu-mi place chestia aia la care i se spune maner pusa pe Ph2. Arata si se simte a plastic mai ieftin decat restul.... M-am obisnuit cu ele asa si chiar nu renteaza investitia in fete de usi. Mai binele imbrac pe astea in piele de banii aia. Cautam o varianta mai accesibila doar.
                    GL-22-TOF

Comment

eu unu...nu mas risca sa vopsesc ptr ca este o suprafata care este atinsa de prea multe ori si... nu cred ca o sa tina vopseaua.
                      sustin ideea cu fata de usa de pe ph2 as pune si eu..dar astept sa gasesc la dezmembrari cu 100-200 lei

Comment

Originally posted by lucialina View Post
                        asa e ...dar nu stiu cine ar da vreo 20 milioane pe fetele de usi de ph2!!!
                        de unde ai scos`o cu 20 de mil ? vb din carti cred.
                        e user pe forum care le`a luat cu 5.5 mil setul de la pitesti.
                        sunt 2 useri care stiu eu ca au fetele vopsite , sx miezu , facute cu spray alb si nu sau decojit , a avut si felix pe BFF , cu negru si nu sau decojit.
                        daca le faci cu simt de raspundere nu`ti decojesc.
                        plus ca trebuie sa fie si cald afara sa prinda bine vopsea...daia si le las pana da caldura.

Comment

Andreea 13 tu ce ai vopsit in ianterior?

Comment

tot ce era gri , in fara de fetele de usi , care o sa le fac cand e vreme de maneca scurta si de bere.

Comment

ok nu stiam sa imi arati si mie sambata la intalnire.....ca eu am vopsita doar consola centrala

Comment

@andreea13: cine a luat cu 5,5mil setul de fete de usi? ca m-ar interesa si pe mine la pretul asta... pomana
                                cred ca in urmatoarea perioada o sa fac un drum pana la mama loganului, prea am auzit ca sunt meseriasi baietii de acolo , preturi , alea , alea :P
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google