Si eu sunt de parere ca daca vrei sa iasa OK si sa nu se decojeasca fata de usa sau sa existe diferente de culoare, trebuie apelat la un vopsitor bun care sa trateze calumea fata de usa inainte de vopsire si eventual sa dea vreo 2 straturi de vopsea si eventual un lac mat cu rol de protectie
Vopsire Interior Portiere
Collapse
X
-
ma baieti....spuneti cum ati procedat...sa afle lumea ce si cum. nu spuneti doar intra la my ride sa caute pe acolo.
eu de ex am vopsit tot in negru in afara de fetele de usi.
mia iesit bine , am dat cu 2 maine de primer inainte si 2 maine de vopsea spray. acuma astept caldura sa scos si fetele.
si sunt umpic interesat.
am inteles ca trebuie slefuite cu smirghel fin de 400 , sa se matuiasca umpic suprafata.
Comment
-
Cu smirghel dai degeaba pe usi, ca are textura in relief. Cred ca primerul de plastic ajunge. Apoi cateva straturi de vopsea (2-3) si apoi in cuptorul de vopsitorie, pentru tratare termica. Cred ca e cea mai buna varianta. Adica nu vad de ce ar fi alt procedeu fata de vopsirea de ex a unui spoiler.
Comment
-
nu toata lumea are posibilitatea cuptoarelelor.
plus ca pe unele suprafete de pe portiere sunt mai uzabile , gen unde ti cotul acolo la inchiderea portierei sau sus la cheder , ba chiar si jos..cand lovesti cu piciorul cand cobori din masina.
Comment
-
Parerea mea: daca tot vrei sa fac ceva cu portierele schimbale asa nu exista riscu sa se "cojeasca" vopseaua in locurile uzate si sa arate ca un dalmatian ........ cauti sa cumperi fete de usi de la logan PH2 +alea arata mult mai frumos decat cele de PH1 ;)
Comment
-
asa e ...dar nu stiu cine ar da vreo 20 milioane pe fetele de usi de ph2!!!
Comment
-
In primul rand - mie personal nu-mi place chestia aia la care i se spune maner pusa pe Ph2. Arata si se simte a plastic mai ieftin decat restul.... M-am obisnuit cu ele asa si chiar nu renteaza investitia in fete de usi. Mai binele imbrac pe astea in piele de banii aia. Cautam o varianta mai accesibila doar.
Comment
-
Originally posted by lucialina View Postasa e ...dar nu stiu cine ar da vreo 20 milioane pe fetele de usi de ph2!!!
e user pe forum care le`a luat cu 5.5 mil setul de la pitesti.
sunt 2 useri care stiu eu ca au fetele vopsite , sx miezu , facute cu spray alb si nu sau decojit , a avut si felix pe BFF , cu negru si nu sau decojit.
daca le faci cu simt de raspundere nu`ti decojesc.
plus ca trebuie sa fie si cald afara sa prinda bine vopsea...daia si le las pana da caldura.
Comment
Comment