Vopsire Interior Portiere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai e normal sa va iasa condola sau mai stiu eu ce altceva... pentru ca nu stati toata ziua cu mana pe ea... incercati sa vopsiti portierele si sa vedeti atunci...
    @MCD: cum ai putea tu sa slefuiesti fetele de usi? materialul acela are o textura diferita... o varianta ai fi sa slefuiesti pana il aduci la o suprafata plana... da dau cu filler si sa slefuiesti pana iti vine acru-n gura si dupa aia sa vopsesti cu ce vrei... numai ca o sa iasa o suprafata plata...
    Eu am vopsit manerele de la usi... pot spune ca ma pricep la vopsit... mi-am vopsit singur pana si parti de pe masina... le-am vopsit argintiu si dupa 2-3 luni au inceput sa se uzeze... asta dupa ce am dat cu primer, 3-4 straturi de vopsea, 2-3 straturi de lac intrucat eram sigur ca o sa se uzeze repede acolo... acelasi lucru o sa se intample si cu fata de la usa...
    Parerea mea este ca cel mai frumos ar iesi imbracate in ceva... nu neaparat piele naturala... ceva imitatie sau piele sintetica... va duce la un tapiter... orice magazin de mobila are asa ceva.... sunt absolut convins ca pentru 2-3 milioane face toate fetele... sunt floare la ureche... dau cu un adeziv si lipesc pielea sintetica...
    sigpic

Comment

andrea13: vezi cat e pretul la reprezentanta si o sa vezi ca nu vorbesc din carti! fii mai calm...
      ca le mai gasim noi ocazional pe la cineva, asta este alta treaba!
      as vrea si eu sa gasesc la 550 lei panouri usi ph2 dar nu vad sa aiba nimeni pe forum!
      Last edited by lucialina; 20 February 2009, 19:32.
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Am eu interior logan P2 la 600 ron(doar panouri de usi fata spate)

Comment

pai cine e fraier sa ia de la reprezentanta ?
          dute tu la pitesti si ai sa gasesti cu 5.5 mil toate 4.
          nu vinde nimeni pe forum aici asa ceva.
          dar daca insisti unde trebuie..iti spun eu ca le gasesti.
          calmate...calmate...calmate

Comment

nu se arunca nimeni?

Comment

pe mine m-a costat cam 120 lei si 4 ore din viata sa imi vopsesc fetele de usi, a fost mai usor decat ce-am citit aici pe forum....

Comment

Putin mai multe detalii te rog.... Ai folosit si primer pentru plastic? Ce fel de vopsea? Cum se comporta in timp?
                GL-22-TOF

Comment

am demontat din 3 suruburi fiecare fata de usa cu grija, le-am spalat in baie fix in cada cu detergent pur pt vase (n.r. degresant ) le-am sters bine de tot apoi
                  -am luat la rand fiecare fata de usa si am facut asa
                  -am dat 1 strat de primer, dupa 10 min am dat primul strat de vopsea apoi al doilea
                  le-am lasat aprox jumatate de ora intre straturile de vopsea sa stea la soare sa se usuce calumea
                  -sincer sa fiu nu s-a cojit vopseaua dar la buzunarul de pe partea soferului i-am dat eu cu piciorul in usa din greseala si s-a julit putin, astept sa vina caldura sa retusez.
                  am stat cam 1 ora la fiecare fata de usa, 4 ore in total...si totul e foarte simplu decat rabdare sa ai

Comment

Mersi mult pentru detalii. Cred ca astept sa vina caldura... . Asa am facut eu cu panoul de bord (cel cu butoanele de geamuri) si dupa vreo 8 luni inca arata impecabil.
                    GL-22-TOF

Comment

Originally posted by Alin0007 View Post
                      Am eu interior logan P2 la 600 ron(doar panouri de usi fata spate)
                      600 ron setul? toate 4 panouri inclusiv manerele?
                      "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

fete de usa

Baga si tu niste poze informative cu fetele de usi...
                        sigpic

Comment

poze cu interiorul vopsit se poate?

Comment

e o idee buna si eu mi le am vopsit si sunt multumit si la multa lume le a placut

Comment

a iesit diferenta fata de bord?
                              sigpicMy ride

Comment

Salut.

Salut. sunt nou in acest forum asa ca bine vam gasit. Am cetit ce vrei sa faci si am zis sa-ti vin si eu in ajutor cu ce pot. Eu am vopsit citeva componente din bord si sunt multzumit de cum au iesit,vezi pozele. Treabai simpla,iti trebe in primul rind PLASTOFIX si vopseaua care doresti. Speli bine cu sapun lichid suprafatza care doresti sa o vopsesti, se usuca si apoi dai un strat de plastofix,il lasi sa se usuce si dai una mina de vopsea de fixare (subtire) si a doua mina de uniformizare... Bafta...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google