hai frate,ca toti se lauda ca fac, dar poze cu fete de usi imbracate in ceva ,orice ,nu are nimeni.Lasa ca imi fac eu ,si pun si poze;nu stiu cind voi face dar am sa fac.
Vopsire Interior Portiere
Collapse
X
-
@fly - le-ai imbracat sau vopsit ?ca nu se intelege prea bine acolo
Comment
-
vad ca esti mandru posesor de MCV, fetele arata foarte bine dar in spate in portbagaj ai facut ceva ?daca are 7 locuri cred ca nu ai lasat spatiul asa cum a venit din uzina ......si de pret nu vreau sa te intreb ,nu am curaj ......dar arata foarte bine. mai da ceva amanunte .......multumesc
Comment
-
intr-adevar,sunt mandru de mcv-ul meu,multumit de faptul ca-ti permite sa intervii cu imbunatatiri.Eu prefer modificarile facute la interior care tin de confortul pasagerilor si placerea condusului mai ales ca ,acum ,cu noile radare ,scade viteza medie de deplasare si e nevoie sa nu te plictisesti la volanul masinii tale.Modificarile le-am facut la nivelul pasagerilor fata dar e posibil sa modifici tot habitaclul,insa eu mai am ocazia sa transport si obiecte mai mari care nu au "fata" de limuzina.Sigur ca idei sunt insa masina trebuie sa-si pastreze caracteristicile practice.
Comment
-
au costat doar materialele,manopera nu se pune,a fost placerea mea.Executat in casa sau atelierul propriu.Materiale folosite:5 tuburi cu vopsele diferite,un tub cu primer,piele sintetica= 1 ml(lat de 1,4om)-doar pt 2 portiere,ceva material textil pt tapiterii,burete-o bucata de 20/10/2cm ,0,5 kg prenadez,5ml banda dubluadeziva, 2 buc plastic sau mdf 20/5cm,2ml ornament autoadeziv,diluant 506 si diluant 509. Recomand folosirea unui foen ,cuptor electric sau alta varianta de uscare decat in aer liber.
Comment
Comment