Vopsire Interior Portiere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• daca urmaresti posturile mele anterioare vei gasi o lista cu materialele folosite pentru usile fata iar preturile sunt variabile functiede locul de achizitie a materialelor.

Comment

• Daca nu te superi flytomefly,in ce zona a iasului locuiesti? Am de gand sa-mi vopsesc si eu mai multe zone din interior si am zis ca poate imi esti de ajutor.

Dar tu te superi daca-ti dau un "roshu", asa de bine ai venit? SCRIE CORECT!
      Last edited by andy_x3m; 31 March 2010, 09:21.
      sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā€¦azi, 2012 a murit de foame.

Comment

• b3lick=Poti sa ma cauti pe pm !De acord cu ajutorul !

Comment

• Foarte frumos, bine lucrat! Poate ne faci si un tutorial cum sa punem si noi leduri in aeratoare si la manere.
          I HAVE A !sigpic
          fara linkuri externe in semnatura

Comment

• uauuu, ce de luminitzee ) vezi ca sa ars becul de la avarie

Comment

• nu e alimentat...

Comment

• Ne explici cum ai facut la aeratoare ca arata bestial, am fi recunoscatori.
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

• am mai spus-o , sunt leduri amplasate in spatele unor inele din plexic. Desi lumina pare intensa in fotografii, in realitate nu este observabila in timpul zilei , iar noaptea este foarte discreta si placuta .
                  Attached Files

Comment

• flytomefly , poti face niste poze te rog cu aeratoarele date jos? sa vad cum sunt puse ledurile ? la ce le-ai alimentat? e o idee geniala !
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• vreau sa imi vopsesc si eu fetele de la usi dar imi este frica ca o sa se cojeasca ...mentionez ca vreau sa le vopsesc eu cu spray-ul
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• cureti,degresezi,4 straturi de vopsea spray cu uscare intre ele...si gata !

Comment

• si primer nu ? sprit chit ? ...
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• neaparat si primer! Vopsirea o faci din unghiuri diferite pentru acoperire uniforma !

Comment

• as vrea sa imbrac singur niste panouri ph2 in piele eco pentru ca este mai ieftina pe langa 100e cat este la o firma specializata cu tot cu monopera,dar ma ingrijoreaza ca le voi strica...ma puteti ajuta cu vreun sfat dintre cei care au facut sau pareri despre cum se pot face.....

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google