Originally posted by cezar82
View Post
Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Originally posted by vodka View Postauzisem de la cineva ca cica daca te prind aia de la rar cu ea resoftata e caz penal ca i-ai marit puterea ilegal si ca-n talon nu apare......sanki
2) nu au ce sa caute prin parametrii motorului, ei doar se uita la serii(motor, caroserie) pentru identificare.
3) sa zicem prin absurd ca ar afla ca ai remapare, cum or sa-si dea seama ca nu mai ai 75cp ci 82cp?( ca doar nu ti-o pune pe dyno).
4) si ca sa citez un coleg forumist, ce mai cauti la RAR dupa ce ti-ai inmatriculat-o?
Comment
-
lasati-l, mai, ca la 19 ani inca n-are experienta cum se fenteaza una-alta
vodka, mergi tu pe la intalniri si mai intreaba pe dsign, darkside si altii de pe-acolo cum se fenteaza una-altaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Da exista dealer si in CT, preturile sunt aceleasi cu cele afisate pe forum.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by Doc View PostPentru lista de modificari normale la Dacia Logan ai la dispozitie urmatorul: http://www.obdtuning.ro/?S=lista&categorie=47
Preturile cu reducere pentru membrii acestui forum le gasesti in semnatura mea.
Comment
-
pai 10-20 cp inseamna un maxim de 5 la ora in plus ...
se modifica comportamentul masinii pana la viteza aia ... ajunge mult mai repede ,se accelereaza altfel ,sau pe tine numa viteza de top te intereseaza?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
pai aia nu conteaza? Eu prin modificari ale motorului inteleg putere marita si automat viteza de top marita, insa daca asta e tot ce se poate face raman la ideia ca dacia e o masina de familie practica, cu consum mic (in cazul dci) si nu poti cere prea mult de la ea asa ca e mai bine sa o las cum a facuto mama ei. Cred ca va fi mai rentabil sa investesc in batranul opel
P.S. nu ma asteptam sa fie aici cineva care sa-mi raspunda atat de repede.
Comment
Comment