O sa-ti traga mai bine si pe GPL, limitarea va urca mai sus dar ai sanse mari ca timpii de injectie de GPL sa nu-ti mai iasa ca cei de pe benzina (vei simti in mers constant pe gpl ca masina merge in suturi foarte foarte mici, da in nas foarte putin si e enervant) si astfel sa fie nevoie sa schimbi injectoarele de GPL cu unele cu debit marit, asta voi face eu miercuri, abia astept. Eu am instalatia aftermarket, mi-a zis mesterul ca se rezolva sa mearga bec si pe gaz, poate o fac sa traga mai tare ca pe benzina.
Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
-
de ce este posibil sa nu imi iasa timpii pe gaz ca cei de pe benzina?
cat te ajung injectoarele?
Comment
-
Pentru ca nu-mi ies mie. Ma astept sa fie 100 Roni, 2, 3 maxim...
Comment
-
mai am si eu o intrebare. cand se face resoftarea se face si recalibrarea la gpl?
Comment
-
Originally posted by valentync View Postmai am si eu o intrebare. cand se face resoftarea se face si recalibrarea la gpl?
Comment
-
se poate face resoftarea costa 2 mil pentru motorul 1.2 16v ,pentru activarea CB trebuie altceva,in primul rand alta maneta ,plus alt soft in calculatorul de bord .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by auricadoru View Postam un logan 14gpl se poate remapa?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment