Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut. Daca ai drum la Cluj te rezolv eu. Sau, daca nu te grabesti, s-ar putea sa am dupa Paste un drum prin zona
    Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• Nu am drum in Cluj...dar cand ai putea veni in zona?Si cu cat faci resoftarea?

Comment

• Am citit tot thread-ul ....deci afecteaza sau nu ambreiajul,cutia sau motorul resoftarea lui 1.5 DCI (85 cai) la 105 cai si 250 nm ?

ps: tin sa precizez ca pe mine prea putin ma intereseaza "liniuta" ,ma intereseaza in depasiri la drum intins cum merge!(deci nu prea solicit ambreiajul si cutia) zic eu...

Comment

• zici bine .
          transmisia nu prea are de suferit daca nu sunt socuri,plecari bruste,etc
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• mersi frumos pentru raspuns !ma gandeam si eu ca nu prea are de suferit daca nu o "bruschezi" de pe loc ...in mers e altceva !

Comment

• Poti merge linistit, dintr-un soft normal nu o distrugi.
              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• remapare

pentru doc..ce poti face la un motor f9q744 de 59 kw, dti din 2001, cutie jb3?

Comment

• Da se poate face chiptuning la motorul acesta, presupun ca este un Renault Clio.
                  Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100

Comment

• am mers cu un renault clio 1.4 75 cp(2005).omul baga numai benzina de 95.nu are resoftare la ea (stiu sigur) ca e babalac si nu-i trebuie.masina aia trage cel putin la fel de bine ca loganul meu 1.4 cu resoftare si benzina de 100.sa conteze chiar atat de mult kg in plus?sau mai e si altceva? e mai buna harta de pe clio?
                    vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
                    vand lampa adaptabila la torpedo

Comment

• In ce sens trage mai bine? Cum ai facut tu comparatie intre cele doua masini?

Comment

• Originally posted by male View Post
                        am mers cu un renault clio 1.4 75 cp(2005).omul baga numai benzina de 95.nu are resoftare la ea (stiu sigur) ca e babalac si nu-i trebuie.masina aia trage cel putin la fel de bine ca loganul meu 1.4 cu resoftare si benzina de 100.sa conteze chiar atat de mult kg in plus?sau mai e si altceva? e mai buna harta de pe clio?
                        pai depinde cine are kg in plus ... loganul fata de clio ? Daca clio are cu 100 kg mai putin ,aia face cat 10 cp in plus ...
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Clio are alta cutie de viteze nu?
                          ECUFix
                          Please don't visit my homepage!

Comment

• cutia de viteze de pe clio are rapoartele mai scurte, de asta si impresia ca trage mai bine, eu conduc din cand in cand si clio, cu softul de fabrica si intradevar am impresia asta. Deci avantaj cutie clio la demaraj, repartizeaza mai bine puterea oferita de motor.

Comment

• harta injectie

unde gasesc o harta modificata de injectie pentru logan 1.5 dci 65 cp ? ( pe care s-o scriu cu galletto 1260 )

Comment

• O citesti si o dai la modificat.
                                Eu ti-o fac cu 300 lei.
                                ECUFix
                                Please don't visit my homepage!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google