Salut. Daca ai drum la Cluj te rezolv eu. Sau, daca nu te grabesti, s-ar putea sa am dupa Paste un drum prin zona
Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
Am citit tot thread-ul ....deci afecteaza sau nu ambreiajul,cutia sau motorul resoftarea lui 1.5 DCI (85 cai) la 105 cai si 250 nm ?
ps: tin sa precizez ca pe mine prea putin ma intereseaza "liniuta" ,ma intereseaza in depasiri la drum intins cum merge!(deci nu prea solicit ambreiajul si cutia) zic eu...
Comment
-
zici bine .
transmisia nu prea are de suferit daca nu sunt socuri,plecari bruste,etcPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Poti merge linistit, dintr-un soft normal nu o distrugi.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Da se poate face chiptuning la motorul acesta, presupun ca este un Renault Clio.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
Comment
-
am mers cu un renault clio 1.4 75 cp(2005).omul baga numai benzina de 95.nu are resoftare la ea (stiu sigur) ca e babalac si nu-i trebuie.masina aia trage cel putin la fel de bine ca loganul meu 1.4 cu resoftare si benzina de 100.sa conteze chiar atat de mult kg in plus?sau mai e si altceva? e mai buna harta de pe clio?vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
-
In ce sens trage mai bine? Cum ai facut tu comparatie intre cele doua masini?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Comment
-
Originally posted by male View Postam mers cu un renault clio 1.4 75 cp(2005).omul baga numai benzina de 95.nu are resoftare la ea (stiu sigur) ca e babalac si nu-i trebuie.masina aia trage cel putin la fel de bine ca loganul meu 1.4 cu resoftare si benzina de 100.sa conteze chiar atat de mult kg in plus?sau mai e si altceva? e mai buna harta de pe clio?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
cutia de viteze de pe clio are rapoartele mai scurte, de asta si impresia ca trage mai bine, eu conduc din cand in cand si clio, cu softul de fabrica si intradevar am impresia asta. Deci avantaj cutie clio la demaraj, repartizeaza mai bine puterea oferita de motor.
Comment
Comment