delphi sub franciza sub franciza renault ]tot aia
Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
Salut
Am si eu un tovaras cu un renault megane 2 din 2004,a fost busita in fata si a reparat-o,a pus airbaguri noi dar ai da eroare in bord,,trebuie umblat in calculator modificat ceva si cam cat costa?Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
salut !cum iti poti da seama daca i s-a facut resoftare la o masina diesel? stiu ca la benzina este mirosul acela specific al esapamentului.la motorina este ceva asemanator?cealta metoda ar mai fi?
stie cineva daca un renault megane II 1.5 dci 85 cp ,dupa resoftare depaseste 200 km/h?vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
vand lampa adaptabila la torpedo
Comment
-
pai de ce ar avea ? ca oricum noxele sunt elimiate de catalizator ,plus ca in relanti remaparea nu difera cu nimic fata de fabrica .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by male View Postsalut !cum iti poti da seama daca i s-a facut resoftare la o masina diesel? stiu ca la benzina este mirosul acela specific al esapamentului.la motorina este ceva asemanator?cealta metoda ar mai fi?
stie cineva daca un renault megane II 1.5 dci 85 cp ,dupa resoftare depaseste 200 km/h?I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
Comment
-
salutare,
daca e cineva online si ma poate ajuta a-si dori un tunning sau resoftare ieftina in jurul a 200 ron pt constanta daca stiti pe cineva un numar de tel ceva , masina e un logan 1.4 mpi 2007 si dori acel cu 15cp dar real cu 7 sau 8 cp .
p.s mentionez ca pe unde am fost minim intre 150-200euro mi sa cerut
multumesc anticipat!
Comment
Comment