Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• delphi sub franciza sub franciza renault ]tot aia
    Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Salut
      Am si eu un tovaras cu un renault megane 2 din 2004,a fost busita in fata si a reparat-o,a pus airbaguri noi dar ai da eroare in bord,,trebuie umblat in calculator modificat ceva si cam cat costa?
      Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral

Comment

• Chiar daca a pus airbag nou trebuie intrat in calc masini si sterse erorile ce atentionau lipsa sau defectu lor, aproximatix 50 lei costa acum depinde de la om la om ....
        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Salutare,

Cat costa la Logan 1.4 remaparea prin Dimsport?

Sun din Iasi.

Multam,

Comment

• salut !cum iti poti da seama daca i s-a facut resoftare la o masina diesel? stiu ca la benzina este mirosul acela specific al esapamentului.la motorina este ceva asemanator?cealta metoda ar mai fi?
            stie cineva daca un renault megane II 1.5 dci 85 cp ,dupa resoftare depaseste 200 km/h?
            vand fonomin (pasla) pentru antifonare, pret avantajos
            vand lampa adaptabila la torpedo

Comment

• Cum sa iti dai seama daca are modificari in soft dupa miros?
              Eventual daca da combustibilul pe esapament
              ECUFix
              Please don't visit my homepage!

Comment

• razi degeaba.la benzina asa este.esapamentul are alt miros dupa resoftare.mai intreabasi tu

Comment

• pai de ce ar avea ? ca oricum noxele sunt elimiate de catalizator ,plus ca in relanti remaparea nu difera cu nimic fata de fabrica .
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by male View Post
                    salut !cum iti poti da seama daca i s-a facut resoftare la o masina diesel? stiu ca la benzina este mirosul acela specific al esapamentului.la motorina este ceva asemanator?cealta metoda ar mai fi?
                    stie cineva daca un renault megane II 1.5 dci 85 cp ,dupa resoftare depaseste 200 km/h?
                    Scuze dar nu ma pot abtine.
                    I HAVE A !sigpic
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• off-miroase a harmani dupa resoftare .

on-topic:Te duci la un "tester" si confrunti parametri actuali cu cei stoc pentru a vedea daca este sau nu remapata.
                      sigpic

Comment

• O sa apara deodorante pentru esapament, cu miros de 250 cai.
                        ECUFix
                        Please don't visit my homepage!

Comment

• Pot sa am miros de 1000 de cai ca la bugatti? Daca da ma abonez si eu.
                          I HAVE A !sigpic
                          fara linkuri externe in semnatura

Comment

• cred ca aveti nasul infundat

Comment

• pai daca tu esti rau si nu vrei sa ne inveti cum sa mirosim teava de esapament...
                              sigpic

Comment

• salutare,

daca e cineva online si ma poate ajuta a-si dori un tunning sau resoftare ieftina in jurul a 200 ron pt constanta daca stiti pe cineva un numar de tel ceva , masina e un logan 1.4 mpi 2007 si dori acel cu 15cp dar real cu 7 sau 8 cp .

p.s mentionez ca pe unde am fost minim intre 150-200euro mi sa cerut

multumesc anticipat!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google