Originally posted by drone
Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
Probabil.
Am auzit ca ar fi cineva si in Buzau care se ocupa cu asta si vreau sa ma duc sa vorbesc mai exact cu respectivul.
Daca o fac si eu iti dai seama ca o sa ma laud, ...sau plang pe aici.
Comment
-
Originally posted by droneProbabil.
Am auzit ca ar fi cineva si in Buzau care se ocupa cu asta si vreau sa ma duc sa vorbesc mai exact cu respectivul.
Daca o fac si eu iti dai seama ca o sa ma laud, ...sau plang pe aici."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
am vazut ca multi sa agita cu resoftarea... resoftarea la motoare aspirate e cam apa de ploaie ... unii stiu ce se poate face cu softul si cu o discheta(cip) aditional + admisie pe aer rece sport si inca cateva chestii ... potzi duce un logan de 1.6 8v la nijte calutzi la care nu te asteptai .. chestia e sa stii cum si ce trebuie sa faci ... si sincer nu dau in viata mea 300 euro pt resoftare pt logan ...un sfat pt cei care si'au facut resoftare (remapare .. ii zicetzi cum vretzi voi ) PUNETI'VA MASINA PE DYNO SI ATUNCI VB EXACT ...
ps: un logan de 90 cp are de fapt la roata 85 cp ....1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
Originally posted by bagheera1.5 dCI acum am facut si eu remapare cu 3 mil. (un tip de la Mioveni) consumul inca nu am apucat sa-i fac ... iar ca performante se simnte cel putin in oras .... trebuie s-o testez si la drum lung sa vad la ce viteza maxima ajunge ...???
Comment
-
-
deci am facut remapare la tcm turbo pentru ca am auzit numai laude despre ei, intr-adevar cand am ajuns acolo am fost intampinat foarte frumos, operatiunea nu a durat prea mult. cu consumul inca nu stiu ce sa zic, am bagat de vreo 500 de mii carrera 100 de la omv dar numa nu scad liniutele alea de la benzina. poate mi se pare doar mie dar eu zic ca a mai scazut consumul in loc sa creasca. mentionez ca nu mai simt nevoia sa schimb viteze la peste 3000 de ture. motorul este benzinar de 1,4.
Comment
-
nu vreau sa te dezamgesc,doar ca oamenii nu se prea pricep la benzinare.Bani aruncati...cu 3.5 mil o faceai la OBDtuning ,oferta pentru membrii LoganCLub ...dar cum nu intrebati inainte...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cel mai aproape de tine ar fi OBD Tuning Pitesti. Din cate stiu, Doc se mai deplaseaza prin tara, vezi aici mai multe detalii, il poti intreba cand vine in zona.
Comment
Comment