Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pentru BRUTUSANF

da, ai observat bine... sunt din Arad.
    Precizez ca am un Logan Kiss 1.6 8v. Consumul in oras 10.2-10.4 (la sub 1000 km parcursi).
    Pentru "extern" consumul a scazut la 7.8-8.0 in conditiile unui condus sportiv (tipic pentru mine) cu o viteza medie de 80 km/h, afara din localitati (110 km/h), in localitati 50-70 km/h.
    Ce sa spun ? Imi doream un consum de 7 afara si maxim 9 in oras. Dar ...
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Originally posted by bubu_vasile
      da, ai observat bine... sunt din Arad.
      Precizez ca am un Logan Kiss 1.6 8v. Consumul in oras 10.2-10.4 (la sub 1000 km parcursi).
      Pentru "extern" consumul a scazut la 7.8-8.0 in conditiile unui condus sportiv (tipic pentru mine) cu o viteza medie de 80 km/h, afara din localitati (110 km/h), in localitati 50-70 km/h.
      Ce sa spun ? Imi doream un consum de 7 afara si maxim 9 in oras. Dar ...
      sa nu fii dezamagit asta e , eu nu mai imi fac probleme de consum acum ca am si putere mai buna
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

nu sunt dezamagit ... stiam de la inceput cam ce "poate" in materie de consum ... asta nu inseamna insa ca nu incerc sa rezolv problema asta
        Oricum mie teama ca nu as putea "umbla" la ea pentru ca am luat-o pe leasing prin firma cuiva pentru care lucrez suplimentar (era singura posibilitate de a face rost de masina) si din cate stiu eu nu pot umbla la ea ....
        Dar ... noi sa fim sanatosi, sa putem apasa pedala de acceleratie (si din cand in cand si cea de frana )
        Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

da asta e dar chiar as fi curios daca nu se poate umbla deloc la soft ,
          ce aia iti controleaza si la soft masina ?
          nu prea as crede
          "cui nu-i place , valea"

Comment

Odata ce-ti modifici ECU .. scade si consum de benzina ;) (nush cu cat)

Comment

pai explica-ne si noua cum se poate ca prin cresterea puterii sa iti scada consumul dar sincer si profesional ?
              "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by Vandalism
                Odata ce-ti modifici ECU .. scade si consum de benzina ;) (nush cu cat)
                intra un pic in detalii, ca eu chiar nu cred asta. vorbim de acelasi stil de condus inainte si dupa remapare. mai ales la benzinare aspirate, sunt curios cum obtii un cuplu mai bun pe o plaja mai mare de turatii, fara benzina suplimentara. iti zic eu ca numai din curba de avans, niet, nu iese socoteala. si oricum, asta duce eventual la detonatii (urmate instant de scaderea avansului si corectie la o valoare care sa nu mai produca detonatii), incalzirea aiurea a motorului si stres suplimentar al pisoanelor, bielelor, cuzinetiilor, etc. asa, ca te rog, detaliza cum scade consumul dupa chip-tuning la benzinare aspirate. mersi mult.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

asta nu stiu. banuiesc ca nu, doar daca se depisteaza ceva la reviziile tehnice. Poate cineva stie sa ne spuna in ce mod se pot depista aceste modificari si daca este posibil sa "dai peste ele" accidental.
                  Insa daca se depisteaza, ma gandesc ca ceva probleme o sa fie, dat fiind faptul ca este proprietatea firmei de leasing (in speta RCI)

Comment

atunci mai stai si o sa vezi tu ce faci
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

• Originally posted by bubu_vasile
                      asta nu stiu. banuiesc ca nu, doar daca se depisteaza ceva la reviziile tehnice. Poate cineva stie sa ne spuna in ce mod se pot depista aceste modificari si daca este posibil sa "dai peste ele" accidental.
                      Insa daca se depisteaza, ma gandesc ca ceva probleme o sa fie, dat fiind faptul ca este proprietatea firmei de leasing (in speta RCI)
                      se descopera,daca se cauta asa ceva,mai precis,se vede ca a fost rescris ECU ,cu interfata DDT2000 parca,nu toti daco tech-ii au...doar aia mai dotati care se ocupa cu asa ceva
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Originally posted by bubu_vasile
                        Poate cineva stie sa ne spuna in ce mod se pot depista aceste modificari si daca este posibil sa "dai peste ele" accidental.
                        Se poate vedea ca a fost resoftat ECU numai cu DDT-ul, de catre cei de la Pitesti.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• cine are drum prin ploiesti, poate sa faca o mica pauza de "chip tuning" la "pretul zilei"

Comment

• are cineva cu 1.4mpi datele dp dyno dupa resoftare?
                            sunt curios daca se scoate un 85 de ponei dupa resoftare combinata cu un filtru bun spre foarte bun, dar cu aceeasi evacuare

Comment

• Originally posted by RSX
                              are cineva cu 1.4mpi datele dp dyno dupa resoftare?
                              sunt curios daca se scoate un 85 de ponei dupa resoftare combinata cu un filtru bun spre foarte bun, dar cu aceeasi evacuare
                              nu am date de dayno, dar cred ca asta-i destul de greu, ar insemna cam 12-13% castig dintr-un benzinar aspirat...putin probabil.sorry ca nu pot raspunde clar
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Eu miam resoftat motorinaru si sincer sunt f multumit deci diferentele sunt enorm de mari si nici nu am dat mult 7 mil juma cu chip nou ca a meu e in garantie dak nu mil facea cu 3 asa ca e super oferta si sincer merita tori banii, manca jar golanu meu :P
                                1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google