Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan
Collapse
X
-
deci am facut remapare la tcm turbo pentru ca am auzit numai laude despre ei, intr-adevar cand am ajuns acolo am fost intampinat foarte frumos, operatiunea nu a durat prea mult. cu consumul inca nu stiu ce sa zic, am bagat de vreo 500 de mii carrera 100 de la omv dar numa nu scad liniutele alea de la benzina. poate mi se pare doar mie dar eu zic ca a mai scazut consumul in loc sa creasca. mentionez ca nu mai simt nevoia sa schimb viteze la peste 3000 de ture. motorul este benzinar de 1,4.
-
De ce la TCM Turbo?
si zimi si mie cum e su consumul...a ramas la fel sau a mai crescut?
Leave a comment:
-
salutare! uite ca am facut si eu remapare la tcm turbo ieri. se simte diferenta, am castigat pe toate treptele de viteza ceva performanta. pretul a fost de 130 euro. deocamdata din ce am vazut eu zic ca merita toti banii!
Leave a comment:
-
se simte ca treage mai bine...si cati CP ai acum...sau cati CP aveai stock?Originally posted by bagheera1.5 dCI acum am facut si eu remapare cu 3 mil. (un tip de la Mioveni) consumul inca nu am apucat sa-i fac ... iar ca performante se simnte cel putin in oras .... trebuie s-o testez si la drum lung sa vad la ce viteza maxima ajunge ...???
Leave a comment:
-
am vazut ca multi sa agita cu resoftarea... resoftarea la motoare aspirate e cam apa de ploaie ... unii stiu ce se poate face cu softul si cu o discheta(cip) aditional + admisie pe aer rece sport si inca cateva chestii ... potzi duce un logan de 1.6 8v la nijte calutzi la care nu te asteptai .. chestia e sa stii cum si ce trebuie sa faci ... si sincer nu dau in viata mea 300 euro pt resoftare pt logan ...un sfat pt cei care si'au facut resoftare (remapare .. ii zicetzi cum vretzi voi ) PUNETI'VA MASINA PE DYNO SI ATUNCI VB EXACT ...
ps: un logan de 90 cp are de fapt la roata 85 cp ....
Leave a comment:
-
ai grija la soft ca mai sunt unele care au probleme din ce am auzit si eu si nu sunt sparte bineOriginally posted by droneProbabil.
Am auzit ca ar fi cineva si in Buzau care se ocupa cu asta si vreau sa ma duc sa vorbesc mai exact cu respectivul.
Daca o fac si eu iti dai seama ca o sa ma laud, ...sau plang pe aici.
Leave a comment:
-
Probabil.
Am auzit ca ar fi cineva si in Buzau care se ocupa cu asta si vreau sa ma duc sa vorbesc mai exact cu respectivul.
Daca o fac si eu iti dai seama ca o sa ma laud, ...sau plang pe aici.
Leave a comment:
-
la mine in toate se simte ca este mai fasneata , depinde si de softOriginally posted by droneAm mers cu un Logan 1.4 chip-uit si nu mi se pare fantastic.
Castiga pe treptele I si II, in schimb pierde pe a III-a.
Mi s-a spus ca a fost schimbat softul cu cel de la Clio.
Leave a comment:
-
Am mers cu un Logan 1.4 chip-uit si nu mi se pare fantastic.
Castiga pe treptele I si II, in schimb pierde pe a III-a.
Mi s-a spus ca a fost schimbat softul cu cel de la Clio.
Leave a comment:
-
1.5 dCI acum am facut si eu remapare cu 3 mil. (un tip de la Mioveni) consumul inca nu am apucat sa-i fac ... iar ca performante se simnte cel putin in oras .... trebuie s-o testez si la drum lung sa vad la ce viteza maxima ajunge ...???
Leave a comment:
-
da corect si eu ma plang de consum dar dupa remapare am performante parca am mai uitat de consum ca am vazut ca se poate , mai sincer eu zic ca se poate face asta dar trebuie facut de cineva care stie ,dar eu nu inteleg dupa ce canu trage el asa cum este si mai ai si multe bagaje si persoane consumul nuo sa scada plin ochi cum ziceai chiar daca o sai faci ceva si sincer nu stiu daca merita
spunemai bine ceconsum ai in oras ,afara si vad ca esti in arad ,pai nu ar trebui sa ai in oras mai mult de 10l/100km
ameu 14 in bucuresti acum a mai scazut la 12
Leave a comment:
-
am inteles (si e normal) ca marirea performantelor sa aduca un plus de consum, dar intrebarea mea excludea marirea numarului de cai. Ma interesa mentinerea acelorasi caracteristici de performanta (nu cresterea lor), dar sa scada consumul.
Parintii mei au o Dacia 1310 pe injectie din 2001 (decembrie parca) si avea un consum mediu de 7.8-8.0 . Acum un an (ceva de genul acesta) prin niste cunostinte tatal meu a dus masina la un tip care a umblat pe la ea si a scazut consumul la 7.2-7.5. Ce stiu sigur e ca a umblat doar la "computerul" de la masina, nu la motor sau alte componente. Din pacate tipul este plecat definitiv in germania, deci nu mai am la cine sa "apelez" pt asta.
Consumul l-am testat si la drum lung. Anul asta am fost la mare si am facut 2000 km in 10 zile. Am scos pe anumite portiuni (ex. tirgu jiu - bucuresti) un consum de 6.4. Si toate astea in conditiile a 4 pasageri (2 adulti si 2 copii) + bagaje pina la refuz.
Revenind, ma gindeam ca se poate scoate un consum mai mic al masinii in conditiile pastrarii performantelor masinii, pentru ca mi se pare un pic "fortat" consumul la Logan.
stima
Leave a comment:
-
nu se poate asa ceva consumul va creste dupa remapare dar cresc performantele eu am facut la 1.4 remapare si a crescut consumul dar am si performante ,nu are cum sa nu-ti cresca consumul deoarece iti mareste timpii de injectie si cuplul ,de aceeaOriginally posted by bubu_vasilesalutari la toti ...
sunt si eu nou pe aici si astept sa imi vina kiss'ul de 1.6. Se tot vorbeste despre marirea nr de calutzi putere ... interesant ar fi in opinia mea daca se poate realiza un consum mai mic de benzina cu mentinerea acelorasi performante ? Mai ales ca 90% din km ii rulez in oras....
stima si respect
Leave a comment:
-
Consumul ramane acelasi si dupa remapare. Poate cu 0,2-0,3 l sa creasca, dar nu cred.
Leave a comment:

Leave a comment: