Resoftarea(remaparea) calc.de injectie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca nu tacane si pe drum drept poate fi cochilia volanului, adica plasticul care inconjoara coloana de directie, cel pe care sunt puse manetele de stergatoare si blocul de lumini. S-ar putea sa se fi slabit suruburile care o tin. Sau daca nu e asta, s-ar putea sa fie capacul de la sigurante.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
      Daca nu tacane si pe drum drept poate fi cochilia volanului, adica plasticul care inconjoara coloana de directie, cel pe care sunt puse manetele de stergatoare si blocul de lumini. S-ar putea sa se fi slabit suruburile care o tin. Sau daca nu e asta, s-ar putea sa fie capacul de la sigurante.
      Nu, nu e carcasa volanului este turbina dar nu stiu cum se ajunge la ea ,in afara de asta la inundatia care a fost mi-a intrat apa inauntru si nu stiu cum se scoate mocheta ,dar dopurile de la praguri?
      Totusi am scapat ieftin altii nu le mai au,am fost ingrozit m-a prins la mijloc numai printr-o minune am scapat.

Comment

Ca sa scoti mocheta trebuie sa scoti "agarafele" cu care este prinsa, si asta cu un cleste de degrafare, adica te duci la dealer si le zici sa scoata mocheta sau cu un cutit bagat sub agrafa, si tragi in sus.

Comment

Iasa fain "agrafele" daca bagi doua surubelnite sub. Io din pacate dupa ce am scos de mai multe ori o "agrafa" sa rupt (in noiembrie cand ma duc la revizie poate fac rost de una ca am cautat la mai mute magazine si nu or avut)
          ...de doi lei :p

Comment

Daca vrei pot sa-ti dau eu codul de la agrafe si sa le comanzi la dealer, dar se dau numai cate 10 bucati.

Comment

Daca nu costa 100 RON chiar te rog
              ...de doi lei :p

Comment

Am spalat-o .Nu mi-a trebuit cleste ,am folosit doua surubelnite,si au iesit k lumea ,e ok ,in lonjeroane are vaselina ,pur si simplu nu pot rugini asa usor ,si e la mina a 2 a ,va sfatuiesc sa faceti rost de imbusuri ,altfel nu merge ,in rest e bine ,dar am un zgomot la ambreiaj atunci cind il calc ,o fi intrat apa la disc?

Comment

Originally posted by mishu_wrc
                  Daca nu costa 100 RON chiar te rog
                  Pai cu 20 ron cred ca scapi.
                  7703074247

Comment

salutari la toti ...
                    sunt si eu nou pe aici si astept sa imi vina kiss'ul de 1.6. Se tot vorbeste despre marirea nr de calutzi putere ... interesant ar fi in opinia mea daca se poate realiza un consum mai mic de benzina cu mentinerea acelorasi performante ? Mai ales ca 90% din km ii rulez in oras....
                    stima si respect
                    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

Consumul ramane acelasi si dupa remapare. Poate cu 0,2-0,3 l sa creasca, dar nu cred.

Comment

Originally posted by bubu_vasile
                        salutari la toti ...
                        sunt si eu nou pe aici si astept sa imi vina kiss'ul de 1.6. Se tot vorbeste despre marirea nr de calutzi putere ... interesant ar fi in opinia mea daca se poate realiza un consum mai mic de benzina cu mentinerea acelorasi performante ? Mai ales ca 90% din km ii rulez in oras....
                        stima si respect
                        nu se poate asa ceva consumul va creste dupa remapare dar cresc performantele eu am facut la 1.4 remapare si a crescut consumul dar am si performante ,nu are cum sa nu-ti cresca consumul deoarece iti mareste timpii de injectie si cuplul ,de aceea
                        "cromul este placerea mea"
                        "cui nu-i place , valea"

Comment

am inteles (si e normal) ca marirea performantelor sa aduca un plus de consum, dar intrebarea mea excludea marirea numarului de cai. Ma interesa mentinerea acelorasi caracteristici de performanta (nu cresterea lor), dar sa scada consumul.
                          Parintii mei au o Dacia 1310 pe injectie din 2001 (decembrie parca) si avea un consum mediu de 7.8-8.0 . Acum un an (ceva de genul acesta) prin niste cunostinte tatal meu a dus masina la un tip care a umblat pe la ea si a scazut consumul la 7.2-7.5. Ce stiu sigur e ca a umblat doar la "computerul" de la masina, nu la motor sau alte componente. Din pacate tipul este plecat definitiv in germania, deci nu mai am la cine sa "apelez" pt asta.
                          Consumul l-am testat si la drum lung. Anul asta am fost la mare si am facut 2000 km in 10 zile. Am scos pe anumite portiuni (ex. tirgu jiu - bucuresti) un consum de 6.4. Si toate astea in conditiile a 4 pasageri (2 adulti si 2 copii) + bagaje pina la refuz.
                          Revenind, ma gindeam ca se poate scoate un consum mai mic al masinii in conditiile pastrarii performantelor masinii, pentru ca mi se pare un pic "fortat" consumul la Logan.
                          stima
                          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
                          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

da corect si eu ma plang de consum dar dupa remapare am performante parca am mai uitat de consum ca am vazut ca se poate , mai sincer eu zic ca se poate face asta dar trebuie facut de cineva care stie ,dar eu nu inteleg dupa ce canu trage el asa cum este si mai ai si multe bagaje si persoane consumul nuo sa scada plin ochi cum ziceai chiar daca o sai faci ceva si sincer nu stiu daca merita

spunemai bine ceconsum ai in oras ,afara si vad ca esti in arad ,pai nu ar trebui sa ai in oras mai mult de 10l/100km

ameu 14 in bucuresti acum a mai scazut la 12
                            "cromul este placerea mea"
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

1.5 dCI acum am facut si eu remapare cu 3 mil. (un tip de la Mioveni) consumul inca nu am apucat sa-i fac ... iar ca performante se simnte cel putin in oras .... trebuie s-o testez si la drum lung sa vad la ce viteza maxima ajunge ...???
                              :popa:

Comment

Am mers cu un Logan 1.4 chip-uit si nu mi se pare fantastic.
                                Castiga pe treptele I si II, in schimb pierde pe a III-a.
                                Mi s-a spus ca a fost schimbat softul cu cel de la Clio.
                                http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google