Buna ziua , se poate mari presiunea de benzina ? am auzit ca daca presiunea va fi marita putin .. se poate simti o imbunatatire ? Cum se face , si daca a facut cineva ! Multumesc
Presiune Benzina
Collapse
X
-
E nevoie de o pompa de benzina mai puternica atunci cand ai injectoare cu debit mai mare decat stock, iar injectoare mai mari le pui doar daca pui si o turbina mai mare ca sa intre mai mult aer, + alt intercooler + software . In acest caz ai nevoie de o noua pompa de benzina.
Practic ai nevoie de o noua pompa doar daca doresti sa maresti puterea unui motor turbo iar matale nu ai asa ceva.
Comment
-
Aici am citit ... imi pare rau ca nu am cautat si nu am scris acolo : http://www.loganclub.ro/forum/regula...1_6-t2248.html
colegul seba a scris ...si as vrea sa aflu daca a facut cineva
Comment
-
Ia citeste mai bine ce a zis Seba in posturile alea,a fost putin ironic in raspunsuri dar in primul post omul a zis ca nu se merita da sai banii pe asa ceva iar in al 2lea a spus ca o sa se simta diferenta la consum.Cunosc caz pe aspirat in care omul a marit presiunea de la 3bar la 4bar si mai mult a muit mersul motorului.Daca nu ai injectoare mai mari sau turbo e egal cu zero o presiune mai mare,ecu tot cat stie el baga.
Comment
Comment