Originally posted by mr.K
View Post
Despre Camera Video Auto DVR
Collapse
X
-
LOGAN--> <--TOYOTA
-
A119 + filtru CPL mi se pare peste ( cel putin dintr-o filmare pe youtube ).
A119S + filtru CPL imaginea e galbuie...
Urmeaza sa-mi cumpar un filtru CPL ( am deja A119 ). Filmarile oricum sunt peste toate camerele de 300-500 RON. Si am probat cateva
Comment
-
La filtrul cpl conteaza mult calitatea. La 15 dolari pe foxoffer nu poti avea mari pretentii.
Eu am adaptat un filtru Hoya CIR-PL HD 43mm care costa 65 de dolari pe ebay.
Uite un filmulet facut cu tipul meu de camera si un filtru hoya HD. Nu cred ca vei observa mari diferente de calitate si claritate pe timp de noapte
Last edited by kkhheelloo; 17 January 2017, 11:17.
Comment
-
Deci nu dau gres nici cu A1119, nici cu A119s, la utima plusul fiind la claritate.
La varianta cu GPS, ati folosit GPS-ul?
Am GPS si separat si pe telefon, dar incepe sa fie prea mult, mai ales cand mai pun si un detector radar pe bord, s-ar aglomera prea tare daca e si alt gadget GPS.
Nu stiu cum se descurca cei care mai au si 18 iconite atarnate de oglinda.
Comment
-
Doar pentru viteza si coordonate ,in caz de accidend cantarind mult la o eventuala ancheta.Deplasarea GPS pe hartă nu este posibilă la camerele cu chipset NT96660 (A119, A119S), dezvoltarea programului fiind înreruptă definitiv anul trecut. Cu A118C2 este posibilă vizualizarea coordonatelor GPS pe hartă folosind Registrator Viewer.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
GPS-ul la A119 pe langa functionalitatea lui de baza, fixeaza mai bine camera de parbriz si firul de alimentare poate ramane in suport, tu doar scoti camera ( alimentarea se face prin pinii suportului ). Firul de alimentare poti sa il pui drept, nu curbat, deci eviti o eventuala problema
Comment
-
Am stiut ca o sa iei decizia corecta, eu nu am cumparat-o din cauza "finantarii bugetului familiei", am un "Ciolos" in familie...care prefera deficitul sub 3%, plus ca am descoperit camera dupa ce am cumparat-o pe GWH....isi face treaba, se vede ca sensibilitatea la intuneric este mica, iar lumina solara a cam "omorat" din pixeli, cred ca o sa ajunga pe spate, la o rezolutie de 720p si card 32Gb am un ciclu de 6ore filmare in inel (clipuri de 3min - asa recomand- gestionezi mai bine filmele)„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment