If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O am de ceva timp, am trecut prin vara cu ea. Nu am observat nimic in neregula.
De fapt, ce mai irita cel mai tare este meniul. In chineza
O consider excelenta la banii dati, in raport cu fidelitatea inregistrarilor
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
scene1.png
Imaginea de ansamblu, mult redusă față de rezoluția originală. cap1.png
Iată Skoda filmată în marginea extremă dreapta a camerei, extrasă de pe rezoluția originală a filmului la 60 fps. cap2.png
Mașina albă, filmată la o viteză de 36 km/h, aflată tot în marginea camerei dar mai departe spre dreapta decât în primul caz al Skodei negre de pe camera lui dl_dr. Este extrasă de pe camera mea, aceeași rezoluție dar 30 fps (am vrut să am mai mult spațiu pe card, la 60 fps am calitate mai bună). cap3.png
Mașina argintie este cam în aceeași poziție ca Skoda neagră din prima poză. Numărul se vede clar.
Aș mai testa și 30 fps la camera ta, dl_dr. Mă întreb dacă codecul nu face niște scamatorii pe marginea imaginii, neavând putere suficientă de procesare pentru rezoluția 1920x1080. Poate face max quality pe o zonă frontală și min quality pe margini.
Ok si care este camera ta [emoji3] ca eu tot mai sunt in cautare de o camera pt masina sotiei. Eu cred ca aveam undeva la 50km/h, o sa analizez mai mult setarile, se pare ca sunt mai delasator [emoji85].
Nu arata la 160 de grade ca in borcan, in schimb, la 140 de grade, arata mai putin din lateral, ceea ce poate fi o problema daca vreo sa dovedesti ceva din zona aripilor fata.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Nu depăși 140 de grade. Efectul fisheye va fi neplăcut dacă vrei să folosești DVR și ca pe action cam să filmezi peisajele. O spun toți experții.
Camera buna, la pret rezonabil. Se scoate si se prinde usor.
De acord cu tine insa cu mentiunea ca NU se scoate usor. Si ca sa nu deviem prea mult iti spun ca eu am camera asta (versiunea cu GPS) pe masina de 1 an de zile, deci sunt in cunostinta de cauza.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment