90% sunt chinezarii ieftine, fara suport daca ceva nu merge. Nu se fac modificari, se conecteaza la USB bine asta dac anu vrei sa ii dai alimentare continua. Si presuunand ca nu ai si pe cea de spate la care trebuie sa tragi firul pana la luneta si s-o prinzi cumva acolo. EU am vazut vreo 2 modele si nu mi-au inspirat incredere.Cele mai ca lumea sunt peste 400 RON
Despre Camera Video Auto DVR
Collapse
X
-
Nu cred... să fim serioși. Îți fac mașina franjuri de la spate până la aripi și camera de bord n-o sa "vadă" nimic. Că sa nu mai zic că noaptea fara lumină filmează de nu mai poate. Și fără alimentare continua,majoritatea înregistrează când se produce un șoc dar și așa ar trebui sa fiu mort de beat și să mă arunc pe capotă ca să mă înregistreze. Orice alt scenariu e SF pentru camerele astea
Comment
-
Pai ala e prost ca noaptea. Am alte pretentii de la un hot...
Daca vrei tu iti dau si eu alt exemplu, poti sa ai camera de bord si la iarna cand or sa fie -10 grade o sa vezi ca se opreste automat, ca functioneaza doar la o anumita temperatura. Ca sa nu zic vara, daca bate soarele direct in ea la fel, se opreste automat. Ce mai faci in situatia asta?
Comment
-
VIOFO A119 V3 GPS + CPL Filter, card Sandisk High Endurance 128 Gb + kit alimentare HK3.
Urmeaza sa o montez. Poate ma ajuta cineva la sigurante:
Comment
-
Salut. Eu folosesc din luna noiembrie aceasta camera pe oglinda dublă. Ce imi place cel mai mult la această camera ca se montează pe oglinda mașinii și nu este mare (2 cm mai mare ca oglinda.) Nici nu se observa.
sigpic
Asigurari Rca, Casco,Locuinta, Viata,etc...
Comment
Comment