A trecut ceva timp de cand e in lucru aceasta jucarie, la un moment dat am realizat ca filmarile activate de G-senzor sau de catre butonul dedicat (salvare de la suprascriere) nu functioneaza.
Filmarile dispareau din folderul principal, insa nu se mutau in cel de izolare, dispareau pur si simplu.
Am scris comerciantului care mi-a raspuns sugerandu-mi un update de firmware.
L-am realizat si din primele analize lucrurile decurg ok!
Cat priveste calitatea inregistrarilor, noaptea, fara sursa de lumina, acestea sunt precare, nu se disting prea multe detalii. Setarile sunt foarte diverse, posibil si din cauza acestora..(?!?)
Per total sunt foarte multumit de ea, daca ai o zona cu imagini de vis, este ideala (asadar sa nu gandim doar la aspecte nefaste, din trafic )
Filmarile dispareau din folderul principal, insa nu se mutau in cel de izolare, dispareau pur si simplu.
Am scris comerciantului care mi-a raspuns sugerandu-mi un update de firmware.
L-am realizat si din primele analize lucrurile decurg ok!
Cat priveste calitatea inregistrarilor, noaptea, fara sursa de lumina, acestea sunt precare, nu se disting prea multe detalii. Setarile sunt foarte diverse, posibil si din cauza acestora..(?!?)
Per total sunt foarte multumit de ea, daca ai o zona cu imagini de vis, este ideala (asadar sa nu gandim doar la aspecte nefaste, din trafic )
Comment