Model Nou Consola Centrala Logan Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Model Nou Consola Centrala Logan Ph2

Salutare!Dupa cum spune si titlul am gasit pe un site din Portugalia noua consola centrala pentru dacia logan si sandero facelift.Consola se poate adapta si pentru sistemul de navigatie instalat pe logan 2 dar se poate pune si clasicul cd player.ar fi cineva interesat de asa ceva,in special cei cu logan ph2.precizez ca nu stiu costul transpotului.costul consolei este de 79 de dolari.
    Attached Files

E tare, dar unde o sa vina butoanele pt geamuri, blocare usi si dezaburire luneta?
    Asta e pentru cele cu comenzi pe usi.
    sigpic
    !

Comment

Eh...consola asta te face sa iti pui navigatie din2 si sa iti muti butoanele in alta parte. Oricum daca ai asa ceva in gand ... poate merita sau nu...poate mai bine o adaptezi pe cea existenta, nu este foarte diferita.

Comment

butoanele pentru geamuri se pot pune pe portiera,ar merege cele de doker,butonul pentru dezaburire il are noua comanda de climatizare cea cu butoane cromate,ar mai ramane blocarea usilor care cred ca s-ar adapta in unul din cele doua locasurile de sus din consola noua.

Comment

Originally posted by hombre1201 View Post
          butoanele pentru geamuri se pot pune pe portiera,ar merege cele de doker.
          perfecta dreptate, se pun cele de doker...dar:
          faci sa arate bine consola, dar punand butoane de docker pe usa, se transfera ''tigania'' pe usa...PAREREA MEA!
          plus ca mai trebuie si un buton de avarie cu forma aceea ciudata care nu cred ca se gaseste pe la noi...
          Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

fiecare cu parerea lui marian.eu incerc pe cat posibil sa fac rost de acea rama.daca o sa va placa cum arata sau nu o sa astept pareri.

Comment

Parca asa consola era montata si pe Duster 1 ( alea fabricate sau exportate Rusia ), alea care au Medianav montat original.
              Sau gresesc ?

Comment

bogdan_cr ai dreptate,dar si pe dacia sandero sau renault sandero facelift in brazilia

Comment

Cred ca s-ar vinde bine si pe la noi daca s-ar gasi, eu unul as fi printre primii...
                  Medianav se gaseste, butoanele de pe consola cele mici cred ca sint la fel cu unele de pe Logan2, pentru geamurile electrice fata se poate adapta ceva pe usi ( poate chiar o masca cu butoane de geamuri de Lodgy sau Duster 2 parca au butoanele pe usa ), mai ramine butonul din mijloc, dar gasim noi ceva...
                  Eu m-as baga la pretul asta de ~80 $ + livrare.

Plus ca as vinde RCD-ul original destul de bine, bluetooth-ul face toti banii ..!

Comment

bogdan_cr - si eu as fi dispus sa iau acea rama.iti dai seama ca daca vor fi mai multi interesati ne-ar ajunge mai putin transportul.acum nu stiu exact cat ar costa transportul.exact pe usi ar merge acea consola de geamuri de la lodgy.iar pe consola in acele locuri goale se pot butoanele pentru incalzire scaune cine are sau altceva.

Comment

Ma bag si eu la consola baietii!Poate ne strangem mai multi...

Comment

93mrs-cu cat mai multi cu atat mai bine

Comment

pentru portiere se poate monta asa ceva,iar pentru butoanele de sus gasim cam orice buton din gama dacia,detalii PM
                          Attached Files
                          Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                          Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                          Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

cosmin_uau marea problema e rama butoanele le gasim noi

Comment

Sigur gasim pe la vreo-un Renault niste butoane pe masura gaurilor din masca aia speciala, cele mici sint chiar de Logan 2, ala mare din mijloc ( semnalizare avarii cred ) imposibil sa nu existe unul de Reno, doar n-or fi astia nebuni sa nu refolosesca ceva existent si sa proiecteze unul nou, pentru Logan !
                              Si masca cred ca s-ar putea gasi si la rusi, da cam nasol de comunicat cu ei, nu m-am dus la orele de rusa...offf !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google