Doresc parerile voastre in legatura cu modificarea barii din fata la logan ph2 . Care credeti care fi mai frumoasa ? Care din cele 4 poze va place mai mult ? Orice parere sau sugestie este binevenita
Pareri Tuning Bara Fata Ph2
Collapse
X
-
Si totusi ... singura care arata bine si omeneste este cea din prima poza ... restul sunt aiureli.
Off: Amu` daca o sa fie ceva realizabil sau nu ... ori cat mai ai tu de papat pana sa obtii permisul de conducere sau alte chestii te privesc pe tine personal.
Comment
-
Nu te descurajeaza nimeni tinere, sper sa ajungi intr-o zi sa realizezi ce iti propui. Acum ca sa-mi motivez alegerea pt prima poza, prozele 2 3 si 4 sunt chiar mai rele ... decat bara originala, in poza 2 nu are ce cauta acel dreptunghi sau acele colturi de dreptunghi intre proiectoare si masca de jos, in poza 3 la fel iar arata urat acel dreptunghi plus ca buza de jos a barei arata urat vopsita in negru, se imbina mult mai bine vopsita in culoarea barei, iar poza 4 ... pe landa acel dreptunghi inestetic, lipsa proiectoarelor nu aduce un mare plus, deci poza 1 ramane cea mai rafinata si de bun gust, sa spun asa. Bafta.
Comment
-
multumesc frumos pentru parere ;) triunghiurile alea nu trebuiau sa apara dar de...nu toata lumea stie as foloseasca photoshop ) . si eu sper sa realizez cat mai repede ce mi-am propus si chiar o sa se intample mai repede decat credeti . revenim la voturi , orice parere / sugestie este binevenita .
Comment
Comment