Pareri Tuning Bara Fata Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pareri Tuning Bara Fata Ph2

Doresc parerile voastre in legatura cu modificarea barii din fata la logan ph2 . Care credeti care fi mai frumoasa ? Care din cele 4 poze va place mai mult ? Orice parere sau sugestie este binevenita
    Attached Files
    32
    prima
    37.50%
    12
    a2a
    21.88%
    7
    a3a
    28.13%
    9
    a4a
    12.50%
    4

The poll is expired.

Mama)) da ai ceva cu bara de ph2. Pe doua topicuri am vazut ca tot comentezi de ea, acum ti-ai si deschis unul. Macar o sa fie realizabil ceva din PS astea? sau ...
    Aaa acum am vazut ca ai 16 ani...mai ai de papat

Comment

Si totusi ... singura care arata bine si omeneste este cea din prima poza ... restul sunt aiureli.
      Off: Amu` daca o sa fie ceva realizabil sau nu ... ori cat mai ai tu de papat pana sa obtii permisul de conducere sau alte chestii te privesc pe tine personal.

Comment

Exact . De ce trebuie sa ma descurajati ? nu prea imi place mie bara de ph2 mie mi se pare ca strica toata masina...

Comment

Nu te descurajeaza nimeni tinere, sper sa ajungi intr-o zi sa realizezi ce iti propui. Acum ca sa-mi motivez alegerea pt prima poza, prozele 2 3 si 4 sunt chiar mai rele ... decat bara originala, in poza 2 nu are ce cauta acel dreptunghi sau acele colturi de dreptunghi intre proiectoare si masca de jos, in poza 3 la fel iar arata urat acel dreptunghi plus ca buza de jos a barei arata urat vopsita in negru, se imbina mult mai bine vopsita in culoarea barei, iar poza 4 ... pe landa acel dreptunghi inestetic, lipsa proiectoarelor nu aduce un mare plus, deci poza 1 ramane cea mai rafinata si de bun gust, sa spun asa. Bafta.

Comment

multumesc frumos pentru parere ;) triunghiurile alea nu trebuiau sa apara dar de...nu toata lumea stie as foloseasca photoshop ) . si eu sper sa realizez cat mai repede ce mi-am propus si chiar o sa se intample mai repede decat credeti . revenim la voturi , orice parere / sugestie este binevenita .

Comment

Inspira-te si de la bara de Audi S1
              Attached Files
              Nu-i bai...

Comment

glumesti sau... ?

Comment

Pentru zona de la proiectoare
                  Nu-i bai...

Comment

Nu ms , e prea complicat . Daca vroiam ii cumparam alta bara dar nu ms ;)

Comment

Daca tot e cu "bad boy" se potriveste muult mai bine cum e in poza 2 .( arata ca o fata de om manios, nu zambitor )
                      Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

daca vrei sa pastrezi bara originala uitete la DOW(loganul de DJ).Sper ca sti de cine vorbesc.
                        Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

@viorel la asta m-am gandit si eu dar cineva mi-a spus ca in prima poza arata foarte bine cu badboy si sa o aleg pe aia fiindca arata de parca masina ar zambi malefic ;) . @alex te referi la dj12dow ? Cred ca il stiu

Comment

da exact si arata bine rezultatul pe care la obtinut atat la bara fata cat si la cea de spate,doar ca ce o sa faci tu tine doar de gustul tau.
                            Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

E ph1 si nu prea pot sa ma inspir de acolo ... pe ph2 arata diferit . Chiar nu exista un logan ph2 cu bara din fata modificata ? Sunt singurul cu ideile astea ?...Miram-as :|

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google