Help!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Help!

Am nevoie de ajutor!
    Am nevoie de o firma de tuning care sa-mi faca un kit de exterior pt loganu meu,dar kre sa-mi poata da si factura!
    Factura eventual sa se incadreze undeva in jurul sumei de 12 mil bara fata + spate!
    Last edited by ggd_87; 7 June 2007, 18:53.
    http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
    : 0722.526.317 0765.488.804

hmmmm
    Miroase a CASCO

Vrei un model anume sau unu standard ????

Comment

vreau un model (exclus pilot) ori ceva de serie ori custom dar s mi se dea factura.
      pretu sa fie in jur de 5 mil spoileru. poate s mai fie + 1; 2 mil.ce e in plus suport yo.
      http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
      : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Eu as recomanda o copie a kitului Zender 200euroi , simplu si finut , acum depinde de gusturi...
        sigpic

Comment

De ce sa nu il ia nou?
          Aplicatie pentru bara fata Zender 660 RON Aplicatie bara spate 613 RON Praguri Zender 718 RON
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

copie dupa zender 200 euroi fara factura 200 + TVA CU FACTURA
            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

da...dar daca tot ii despagubeste 12 mil pentru spoilere...de ce sa nu profite de asta si sa puna calitate :P
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

caut prelungire bara, orice informatie e bine venita

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google