Un moft pentru Logan: Cornering Lights (home made)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da, ceva in genul ala.
    Last edited by crististreulea; 13 October 2014, 09:14.
    sigpic
    limitarile mele ma fac sa fiu creativ

Comment

neata!
      deci, acum am inteles! da, da, da!
      @Fratello, multumesc si tie!

explicatia grelei intelegeri e simpla: "incepatoria intr-ale electronicii" si ieri am "bagat" munci agricole, deci...

nu este nici un risc asa? sa se trosneasca uC-ul? mai exact pinul respectiv?
      Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

Nope ! Poate functiona asa nelimitat ...
        Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Originally posted by 30_VLD
          @ mariannn, sper sa reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus,
          JUR ca daca aflu solutia PERFECTA(si o voi afla, e o chestiune de timp), o voi face publica, complet, cu tot cu tot ce trebuie, doar asa ca sa-l fac pe bobyshomerul sa ramana somer (Doamne Fereste, sper sa nu fie somer si nicknameul sa fie in gluma)
          PS: chiar daca primesc BAN, tot fac alt cont sa postez proiectul, cand va fi el gata.
          Last edited by crististreulea; 13 October 2014, 09:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cat timp este in stadiul de "oare cum se face", topicul este mutat la sectiunea Dacia Logan Forum > Lucruri generale > Logan Tuning si alte modificari
            Last edited by crististreulea; 13 October 2014, 09:16.
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

toata stima Cristi, multumesc pt tutorial.

asta este un preview, tutorialul o sa il gasiti la el pe blog in curand.
              Last edited by crististreulea; 7 October 2014, 21:53.
              sigpic

Comment

treaba cu aprinsul proiectoarelor e activabila/dezactivabila printr-un jumper sau?
                pune-o macar la doua click-uri din telecomanda...parerea mea.

Comment

tu acum cauti nod in papura sau ce ? fa-ti tu varianta ta exact asa cum vrei tu, eu am varianta mea asa caum am vrut eu
                  Last edited by crististreulea; 13 October 2014, 09:17. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

din doua click-uri, adica atunci cand deschizi usile sa aprinda proiectoare, nu este ok, la mine deschide portbagajul la doua apasari pe deschidere usi
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Ceva e putred în Danemarca:

De ce mai avem senzor de lumină(fotorezistență) pe modulul de Cornering light+Follow me home dacă nu e folosită?

Follow me home + lumină = 0
                      Follow me home + întuneric = OK

P.S. Idea cu viteza de la mine a plecat.
                      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• asemenea senzorului magnetic si senzorul de lumina are rolul lui bine stabilit si el isi face treaba.

p.s ideea cu viteza nu iti apartine, ea a fost vehiculata cu foarte mult timp in urma pe alt forum unde am inceput eu lucrul la acest modul, dar si atunci ca si acum am respins-o
                        Last edited by crististreulea; 13 October 2014, 09:18.
                        sigpic

Comment

• Tu ai postat video clipul,nu eu.

Iar din descrierea ta:

Sistemul Cornering Lights - UNIVERSAL se activeaza automat la rotirea volanului aprinzand proiectorul de pe partea corespunzatoare

Modulul functioneaza doar la aprinderea fazei scurte

Se poate monta pe proiectoarele de ceata fara a afecta functionarea normala a acestora, sau pentru a obtine efectul maxim se pot monta proiectoare dedicate

La acest modul mai beneficiati si de functia Follow Me Home

- aprinde proiectoarele 20 de secunde pe timp de noapte la incuierea si/sau descuierea autoturismului

Pentru mai multe detalii vizitati pagina TEHNIC

Desigur Cristi a filmat acel tutorial noaptea.
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• este un amanunt specificat doar in instructiunile de instalare "probele se fac fara senzorul de lumina pentru ca modulul sa functioneze si ziua" in plus senzorul poate fi programat pentru orice intensitate luminoasa deci cum spuneam el si face treaba... sau vroiai ca toata lumea sa astepte caderea noptii ca sa poata proba modulul si face filme ?
                            Last edited by crististreulea; 13 October 2014, 09:19.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                              la mine deschide portbagajul la doua apasari pe deschidere usi
                              io n-am aia cu portbagajul desi chiar am avut ceva nevoie de ea...noroc cu carligul de remorcare ca am sprijinit pe el...

acu sa apas unde doare mai tare:
                              JUR, ca dupa ce reusesc sa procur senzori hall cu detectie directie, adica D-astia:
                              Last edited by crististreulea; 13 October 2014, 09:20.

Comment

• daca iti iese schema, eu o sa fiu primul cumparator Considera-ma "bunul samaritean" .
                                Last edited by crististreulea; 13 October 2014, 09:20.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google