Dupa cum stim toti 1,4 e puturos, chiar si acuma dupa remapare nu e mare branza.Daca se face un transplant.Imtrebarea e asa: ce trebuie schimbat modificat sa pui un motor de 1,6 sau 16v ? Pare simplu...Dar trebuie si calculatoru, contactu cu cipu ala din cheie...Alceva?Si cu actele cum se face??
Transplant 1,4 In 1,6
Collapse
X
-
-
Voi nu stiti masina ... Nu cred ca ar da-o, suspensie, evacuare, spoilere modificate ...
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostMai....Dau motoru meu la schimb si o diferenta deci nu e fff mult....Am vb cu cineva si e de acord pentru un schimb cu un 1,6 8v, dar vreau sa dau o tura cu un 1,6remapat s-a vad daca chiar se merita.
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostDupa cum stim toti 1,4 e puturos, chiar si acuma dupa remapare nu e mare branza.Daca se face un transplant.Imtrebarea e asa: ce trebuie schimbat modificat sa pui un motor de 1,6 sau 16v ? Pare simplu...Dar trebuie si calculatoru, contactu cu cipu ala din cheie...Alceva?Si cu actele cum se face??
Iti trebuie factura pt motor, apoi trebuie omologat la R.A.R.
Alergatura mare.
Tu pana cand mai ai valabil ITP?
Ca trebuie omolgat pana cand iti expira ITP-ul.
Comment
-
Nu se schimba, caci suporta cuplul 1.6.
E jr1, si merge la 130-140 nm. ( 1.6 are chiar mai putin).
@golan: care e pretul cu care poti achizitiona motorul de 1.6? Sau diferenta pe care o dai?
tre sa fii constient doar ca ai castiga undeva la 20 cai daca optezi pt 1.6 8 v, si vreo 35 daca optezi pt un 1.6 16v. Asa ca, incearca sa-ti corelezi suma pe care o dai pe un castig cat mai mare- adica cel de 16v.
Comment
Comment