Transplant 1,4 In 1,6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ideal ar fi sa se schimbe si cutia pe 1.4 fiind montata JH1 fata de JH3 pe 1.6

Comment

Teoretic este aceeasi cutie.

Comment

Nu stiu ce diferente ar fi insa nu cred ca e acelasi lucru. Aici cred ca ne poate lamuri cineva care se pricepe.

Comment

Diferenta de la 1.4 la 1.6 este dat de cursa pistonului, eu asa imi amintesc. E zic ca trebuie schimbat doar motorul cu UCE injectie, UCH si alte nebunii se programeaza
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Uch nu trebuie schimbat schimbat la transplant, doar rescris ecu injectie de la 1.6 cu codul vin de la ex 1.4; sau softat ecu de 1.4 cu soft de 1.6 chipuit si pastrezi ecu injectie nu-i mai bine asa?
            cutia de viteze jh1 merge si cu 1.6 dpdv al cuplului, nu stiu daca si dpdv al ambreiajului, care la 1.6 e mai mare.
            Last edited by Seba; 25 August 2008, 18:09.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Multumim seba

Comment

Eu chiar la ambreiaj ma gandeam cand am postat.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Daca tot dau un ban ma gandeam la un 1,6 16v dar nu are, nu a avut nici unu ....Trebuie cautat...Din ce am inteles diferenta ptr un 1,6 vro 250euro(dar variaza de motor,in ce stare e al meu,in ce stare e cel de 1,6).
                  sigpic

Comment

Cutie nu iti da?

Comment

Daca tot vrei sa faci transplatul dc nu faci cu un motor cum trebuie
                      ca nici 1.6 nu e f f stralucit...Cred ca un 1.8 sau 2.0 te poate ajuta mai mult daca tot te incumeti la asa ceva sau un motor de pe modele renault care au si mai multi caluti si cuplu parca
                      CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

Pentru un alt motor ar mai trebui si alte modificari care cred ca nu se fac asa simpul.

Comment

Dar dc sa fac un lucru de 2 ori cand pot sa il fac doar odata
                          da intradevar trebuie ranforsata caroseria imbunatatite franele care costa dar daca tot faci o treaba o faci cum trebuie nu???
                          CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

Din cate am inteles @Golan91 nu vrea sa scoata o masina de cursa ci vrea ul logan putin mai sprinten iar in cazul asta cred ca ii e suficient un 1.6 16v pentru care nu trebuie sa faca mari modificari. Cred ca el ar putea sa ne lamureasca exact ce vrea.

Comment

Da...Numai el stie ce asteptari are. Daca as dispune de resurse (sa vand asta de 1.4 si pun diferenta) eu mi-as pune un 1.6 mpi (si cu remapare).
                              Cred ca ar fi un minim de cheltuiala cu efecte bune (pt mine, ca stiu ce vreau).

Comment

Voi comparati mere cu pere....Ce as face ar costa in jur de +- 300 euro... Dar cu motor 1,9 sau 2l ajungi la 3.000 si nu poti nici omologa nimika...Daca pui un motor de 2l trebuie si o cusca de protectie ,frane...Deci mas rezuma la un 1,6 sau chiar 16v(dar nu prea se gasesc)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google