Transplant 1,4 In 1,6

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da ce-i asa special la cutia de 1,4? Ca doar are aceleasi rapoarte cu 1,6.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Tind sa cred ca sunt mai scurte fata de cea de 16v
      CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

Sstii ca sunt la fe.Diferenta este la dizel
        :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

As pune 1100-1200 doar piesele, ................................ ................................ Sau mai pui ceva (cat de cat substantial, nu 300 de oiro, mai degraba 3-4000 de oiro) si-ti iei un golan nou.
          Si de fapt cu inca 1-2000 fata de aia necesari transplantului te alegi cu masina nou-nouta...

Si mai strang din cur un pic si-mi iau altceva decat Logan..Hai mai ce naiba... ))

Daca la ~1200 Euro se ridica pretul unui motor 1.6 16V + cutie, e super ok.
          Masina lui a costat 6400+1200+400 Euro manopera=8400 Euro.
          Presupunem ca vreo 4-600 recupereaza din vanzarea motorului 1.4 + cutie (daca e baiat destept ia si 600 pe ele). Deci pe la 7900 Euro ai Logan 1.6 16V personalizat.
          Eu n-as pune manopera (ptr ca as avea unde sa-l schimb cu bani 0 , sau mult mai putini).
          Nu e mare filozofie sa schimbi motorul si cutia, vorbim de Logan, un exemplu de simplitate.

PS: sa nu uitam un lucru: daca si-ar vinde masina acum, mai mult de 4500 n-ar lua pe ea, deci faceti voi calculele cat ar mai trebui sa puna ca sa-si ia un 1.6 16V nou...Inca vreo 6000 Euro, asa cu doar 2000 Euro maxim, are Logan 1.6 16V.
          Merita? Eu spun ca DA hotarat, chiar daca nu face omu nimic la masina pana la urma ))

PPS: Deci va rog, nu mai spuneti ca nu merita, ca mai bine o vinde si isi ia una noua 1.6 16V, ca NU pusca nicicum.
          Last edited by Octavian; 20 September 2008, 20:39.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google