Vopsire spoilere si protectie portiere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsire spoilere si protectie portiere

Salut. Am si eu o intrebare, am un Logan de culoare alba, 1.6 MPI 8V, Ambition, as vrea sa stiu, la un Logan ALB cum ii sta daca as vopsi si spoilere-le si protectia usilor, ca la Prestige, avand in vedere ca este alba. La alte culori am vazut si chiar schimba in bine design-ul masinii, dar la alb nu am vazut si chiar vreau sa stiu cum ar arata. Daca si-a facut cineva aceasta modificare si eventual are si poze, il astept cu msj. Multam ;)
    Logan Ambition 1.6 8V

vezi ca avem meseriasi pe forum in photoshop
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Cel mai bine fa-l in Photoshop si vezi cum arata, daca iti place sau nu.;)
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu am vazut unul si arata bestial.Sa auzim numai de bine
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Nu-mi modifica si mie pozele astea in Photoshop? Sa "vopseasca" barele de protectie in alb? Ca la Prestige?k eu habar n-am pls, fac cinste, pe cuvant, sunt 2 poze. Tnks anticipat
          Attached Files
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

haideti oameni buni nul ajutati????
            toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Sa inteleg prin post-ul tau o oarecare ironie sorin? Oricum, daca nu-mi face nimeni, asta este....doar incercam si eu, nu? ca incercarea moarte n-are
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

nu man chiar vreau sa te ajute de ce crezi ca am postat mai sus ca avem meseriasi in photo pe forum?

Comment

eu zic ca pe orice masina arata bine alea vopsite...din pacate pe alb n-am vazut nici una pana acu ...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

am vazut dar mie imi place cu negru ca are contrast
                    cind miam pus spoilerele pe fata si spate puteam sa le vopsesc ,parca mai fain ii cu contrast

Comment

O sa arate foarte bine cu tot vopsit;)
                      @virtualmansorin: Mai fain ii fara contrast)
                      sigpic

Comment

Da cam la cati bani s-ar invarti treaba asta cu vopsitul barilor astea? Stie cineva?
                        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

100-150 eu
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

uite, poate te ajuta pozele astea
                            Attached Files

Comment

Originally posted by mareom
                              O sa arate foarte bine cu tot vopsit;)
                              @virtualmansorin: Mai fain ii fara contrast)
                              gusturile nu se discuta
                              ai vazut man ca avem meseriasi in photo

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google