Salut. Am si eu o intrebare, am un Logan de culoare alba, 1.6 MPI 8V, Ambition, as vrea sa stiu, la un Logan ALB cum ii sta daca as vopsi si spoilere-le si protectia usilor, ca la Prestige, avand in vedere ca este alba. La alte culori am vazut si chiar schimba in bine design-ul masinii, dar la alb nu am vazut si chiar vreau sa stiu cum ar arata. Daca si-a facut cineva aceasta modificare si eventual are si poze, il astept cu msj. Multam ;)
Vopsire spoilere si protectie portiere
Collapse
X
-
Cel mai bine fa-l in Photoshop si vezi cum arata, daca iti place sau nu.;)
Comment
-
Eu am vazut unul si arata bestial.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
eu zic ca pe orice masina arata bine alea vopsite...din pacate pe alb n-am vazut nici una pana acu ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
am vazut dar mie imi place cu negru ca are contrast
cind miam pus spoilerele pe fata si spate puteam sa le vopsesc ,parca mai fain ii cu contrasttoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
uite, poate te ajuta pozele astea
Comment
-
Originally posted by mareomO sa arate foarte bine cu tot vopsit;)
@virtualmansorin: Mai fain ii fara contrast)
ai vazut man ca avem meseriasi in phototoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment