is reale nu le-am modificat
Vopsire spoilere si protectie portiere
Collapse
X
-
Salut toti posesorii de Logan si pe toti cei care au de gand sa-si cumpere (La anu sper sa vina si al meu )
blanarucristi sper sa ti faci o idee
Apropo...ma pricep destul de bine in photoshop daca aveti nevoie dati un pm si imi fac timp si va ajut cu cea mai mare placere
P.S: primul meu post )Attached Files
Comment
-
Originally posted by blanarucristiMersi mult pt prelucrare Si dk poti te rog sa-mi faci si poza cealalta, cer prea mult? saru-mana anticipat
Am vazut prin Bucuresti un logan alb cu spoilerele bandourile de pe usi si oglinzile vopsite tot in alb cu folie neagra pe stalpul dintre usi si geamurile fata/spate si luneta ionizate si dadeau foarte bine Apuca-te de treabaAttached Files
Comment
-
@blanarucristi: Vezi la vopsitorie sa intrebi daca dau cu Primer inainte, altfel o sa ti se cojasca vopseaua imediat.
Comment
-
Salut. Mie mi se pare prea alba totusi. Daca te ajuta cu ceva uite si cu masca neagra cum arata. Si ca sa nu sara vopseaua de pe bara se da mai intai cu plastofix.(e un fel de prenandez, dar pt. pistolul de vopsit)Attached Files
Comment
-
nu va suparati dar la latura practica nu va ganditi de loc? adica daia le zice bandouri de protectie ca se mai ating se mai lovesc eu unu am urmarit la a mea si deja nu mai vreau vopsea , bara fata are o julitura , bandourile de nenumarate ori leam gasit atinse sau chiar eu leam atins , oglinda de 3ori mi-au frecato in parcare ... deci asta ar fi insemnat sa ma duc de fiecare dat la revopsire...
sigpic
Comment
-
Subscriu...am niste urme de toata frumusetea exact pe zonele NEvopsite ale spoilerului spate...ma zgariam pe ochi daca era portiunea respectiva vopsita, s-ar fi vazut prea urat si clar ca e zgariat!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
de gasit atinse potzi sa-tzi gasesti si portiera infundata (vezi la mine) ... iar cu julituri fatza spate provocate de mine, nujt ... sper sa nu am probleme d-astea, am un simtz bun al distantei (aka se sperie lumea cand merge cu mine pe unde intru cu ea)
de oglinzi sunt perfect de acord cu voi ... ca eu dau cu ele grupa mare (masina intra prin orice gaoace ... dar oglinzile sunt la nivel cu oglinzile altora ... si se mai pupa ele)
e vb de preferinte ... oricum la un moment dat n-o sa se mai simta diferenta (desi acum cand ma uit la a mea innebunesc :P) asa ca pana la urma nu mai conteaza ... daca masina merge si ai muzica in ea e ok
Comment
Comment