Centralizator Moficari Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Centralizator Moficari Logan

A r fi bine daca pe acest forum s-ar face un centralizator cu linkurile aferente catre diverse modificari ce se pot aduce LOGANULUI. Ca de exemplu:

- banala si uzitata cerinta cu filtru polen -link catre lucrurile practice si nu vorbarie:

- inchiderea geamurilor odata cu apasare pe butonul de inchidere centralizata(fara alarma instalata)-link catre lucrurile practice si nu vorbarie;

- deschiderea portpagajului din interior/cheie, folosind sau nu amortizoare-link catre lucrurile practice si nu vorbarie;

- capitonarea capotei fata si spate cu material textil ca la alte masini-link catre lucrurile practice si nu vorbarie;

- instalarea de twetere in satoza pe portierele din fata pentru modelele cu oglinzi electrice-link catre lucrurile practice si nu vorbarie;

-schimbarea tetierlor spate cu unele de tip virgula sau altceva mai fain+cotiera spate-link catre lucrurile practice si nu vorbarie;

S.A.M.D.

Multumesc frumos pentru intelegere!

Posturile mai importante sunt facute stiky...Vezi foto...Daca consideri ca mai sunt subiecte care merita facute stiky da un report la acel subiect si vom analiza si il vom face stiky.
    Attached Files
    sigpic

Comment

Interesanta idee;dar cred ca daca dai "search" pe site, gasesti mai multe detalii despre aceste subiecte...
      Pina la urma mai afli ceva si din "vorbarie"...Cred eu...
      passion 1.5 DCi

Comment

Exact cum zice livas cu un search gasesti sigur. N-o zic cu rautate dar parca e aiurea sa ai un prim post de felul asta
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Nici eu nu am zis din rautate.Sper sa nu fiu inteles gresit....
          passion 1.5 DCi

Comment

Spre exemplu am dat un search pe google acuma pt tetiere fata reglabile ca la alte masini straine, ca sa iti poti tine capul si in timpul mersului, nu ca la logan, tetiere care sunt fixe...Si ce am gasit? Numai anunturi persoane fizice care vand tetiere autoc faţă cu dvd incorporat...Si noile tetiere pe hyundai accent...Ceea ce pe mine nu ma intereseaza ...Deci topicul e binevenit
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Alin...Initiatorul topicului se referea strict la acest forum...Nu la google.
              Da de curiozitate un search pe forum..."tetiere virgula"
              sigpic

Comment

Acest subiect se continua aici
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google