Suspensie Confort Pentru Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suspensie Confort Pentru Logan

Salut, am citit si rasfoit de mai multe ori forumul dar nu am putut ajunge la un raspuns. Vreau sa-mi las masina mai jos cu vreo 4-5 cm, dar vreau doar pentru look, iar suspensia sport este prea rigida pentru mine, nu vrea sa-mi clantane dintii! Am inteles ca exista asa ceva, dar nu am putut afla nimic. Daca stiti ceva, va rog, spuneti-mi ce stiti despre ele (costuri, de unde le-as putea achizitiona... Treburi dintr-astea). Va multumesc! Al vostru drag loganist, Alexandru

Cu suspensia sport intotdeauna o sa-ti clantane dintii,depinde pe unde umbli,daca mergi pe drumuri mai grele lasa suspensia pe care o ai,daca vrei sa impaci si capra si varza,alege EIBACH,coboara fata cu 3cm si spatele cu 3,5 cm si sunt mai moi.Uitate la masina mea si vezi cum sta.
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Vezi pe prima pagina www.Loganclub.Ro/forum este ceva de logtuning cu suspensie reglabila
      ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
      YO2MKL
      sigpic

Comment

Si costa 800 de oiro daca vrei o solutie ieftina si nu te dai la rally, taie din arcuri...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu ma dau la rally, sunt destul de pasnic. Sa va faceti asa o idee, merg destul de regulamentar... 90% in Bucuresti cu viteza medie de 60 (asta cind se poate, deci cam rara) si 100 maxim in pasaj la unirea (cind se poate) in rest imi repesct locul din coloana. In afara, 80-100 maxim, hai poate la vreo depasire sa-i dau mai mult, dar masina asta nu a vazut mai mult de 120 in viata ei relativ scurta are 8500 km. Merg zilnic cu ea Berceni - Pipera, iar faza cu arcurile am auzit ca nu este indicata. Oricum va multumesc si va rog sa ma scuzati pentru cit am scris. Noroc si numai bucurii!!!

Comment

NU merge sa lasi garda ~40-50mm si sa aibe acelasi comportament ca la una stock.
            Taierea arcurilor e cea mai proasta solutie.
            Cea mai buna varianta ar fi sa inlocuiesti numai arcurile stock cu o pereche (doua perechi) de arcuri care iti lasa masina cu ~30-35 mm.

Comment

De ce sa fie cea mai proasta solutie?
              sigpic
              !

Comment

Pt ca masina va "topai".
                Altul, pt ca odata incarcata, vei atinge aripile.

Comment

K, cine are pe masina arcuri H&R, as vrea sa ma ia la o tura platesc benzina-timp, nu mai sa vad cit ma zdruncina ori macar impresii si niste poze daca s-ar putea. Va multumesc!

Comment

H&R coboara destul de mult.
                    De ce nu incerci Eibach? Nu sunt atat de rigide, iar ca pret e mai mult decat rezonabil-550 ron.

Comment

Daca vi sambata la intalnire , dai o turac cu a mea(arcuri Weitec) nu recomanda sa tai din arcuri din multe motive...1 o sa fie barca , 2 o sa iti atinga in aripi(daca sunt mai multe persoane) 3 iti poate lovi in capu amortizorului(asta se mai intampla si la arcurile sport care sunt Tari darminte la cele stock)etc.
                      sigpic

Comment

Ora si locul si voi fi acolo,de mai mult timp vreau sa vin, dar mereu s-a intimplat cite ceva, plus ca nu stiu exact unde sa vin. V-am vazut odata la farfurie Carol, parca, in fine. Spuneti-mi cele necesare si voi fi acolo. Noroc

Comment

Sambata, Ora 16:00 la Polivalenta (te invarti si tu prin toate parcarile si o sa ne gasesti )

Comment

Eu am mers cu masina unui coleg de pe forum care are arcuri H&R si nu sunt foarte rigide sunt chiar ok. Nu te zdruncina mai deloc si arata bine rau lasata.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Depinde pe ce drumuri ai mers cu masina
                              :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google