Originally posted by Old Driver
View Post
Camera Auto Pe Spate(luneta) Recomandare
Collapse
X
-
Originally posted by Fanez View PostExcelent. Cat tine bateria si cum i-ai tras alimentare?Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Bateria mai mult de 30 de minute nu tine la camere de genul asta.
Pe spate merge o camera cu un profil mai subtire.
Eu am fratele mai sarac al camerei asta http://viofo.ro/camera-auto-dvr-viofo/Viofo-A118C2 alimentata direct din blocul de sigurante.
Comment
-
-
... si Roadrunner are Ambarella A7, pe cand Viofo A118C2 are doar NovatekNT96650.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Originally posted by kkhheelloo View Postdupa aproape 1 saptamana de test pot sa trag concluzia ca nu merita banii
filmarea pe timp de noapte este execrabila avand in vedere ca se lauda cu Ambarella A7LA50D si WDR
acelasi procesor se gaseste si in mini 0803 iar filmarea in conditii de noapte (cu iluminat stradal si fara) este net superioara
mi se pare incomod sistemul de prindere al ventuzei, articulatia care permite orientarea camerei este fragila si nu stiu cat va rezista in timp
asa ca eu voi ramane la chinezaria mea
dar poate am avut eu ghinion cu prestigio 570 gps
Comment
-
585-u' are imagine clara, mai ales la rezolutie maxima e crystal clear, pe timp de zi.
Ce gandea o cunostinta.
Cica, el/ea are camera cu filmare SuperHD si Full HD, dar ce vede pe laptop e de calitate mai slaba. Pai normal zic eu, de vreme ce display-ul laptopului nu putea prea multe.Last edited by mr.K; 27 April 2017, 11:32.
Comment
Comment